Išnuomoju plotą Vilniaus centre

Išnuomoju plotą Vilniaus centre

Isnuomoju plota Vilniaus centre. del detaliu prasau kreiptis privacia zinute.

alio reklama nusipirk ir skambinek

butu nuomos kaina toj pasieks UK lygio Vau!

Netikęs pasiulymas. Taip dariau visą vasarą ir nieko neišėjo. Alio reklama išeina anksti ryte, tai jei nusiperki keliom valandom vėliau nieko neberandi nes viskas išnomuota.

Vaiku zaidimais neuzsiimu,
atitinkamai ir tokie komentarai nedomina - aciu.
Nors as irgi suvokiu kad butu pasiula neegzistuoja…

gerai {eMPy} parase…pats esu rades per alio reklama ir ja buvau nusipirkes per pietus,o skambinau vakare…ir net ta pacia diena radau…o jei nori ipatingo kazkokio uz gera kaina tai aisku juos pirmus issluoje,bet tada nereikia miegoti…ir stoveti prie kiosko 5h Kietas

pats puikiausiai suvoki,
kad tai buvo labiau isimtis/atsitiktinumas/pasisekimas/stebuklas.
kaip ir pats sakei,
del Alio reikia i statoila penkta ryto varyti.
tau tai atrodo pasiula/rimta? koki ten “ypatinga” varianta turi omeny? - gi parasiau ko reikia. nieko ypatingo.
o tas Alio - tai gariunu groteskas. paskambini, sako paskambink po valandos. paskambini po pusvalandzio - sako jau isnuomota. jei neisnuomota, tai ateikit paziuret 18 val. ateini 17,45 - “oi jau isnuomojom”. arba surengia cia pat blic-aukciona prie duru, kur susirinke 10 potencialiu nuomininku - kas daugiau pasiulys tas ir gauna raktus. arba atvaziuok su masina pas nuomotoja i darba, nuvezk ji i jo buta, jis aprodo, pasako “nu dar pagalvosiu”, tada ji vezk atgal i darba. ir t.t., ir t.t. tad gal, vaikinai, patys ir ALIOinkites Šypsena

geriau pasakykit, kur rast buta su normaliu savininku.

vienas buvo alkoholikas - suremontavo ir isnuomavo, o pats liko be buto - guledavo gatavas prie duru (paspiri i sona, duris atsirakini) arba dauzydavo duris, rekdamas: ileiskit, bl nx…, cia mano butas.

kitas atvaziuodavo tikrint 3kart per diena. eidavo i buta, net jei tuo metu nieko nebudavo namie. o kai kambary ant stalo pamate apelsina, isdroze morala, kad kambariuose maisto produktai nelaikomi - valgoma virtuvej.

dabartine kas menesi kelia nuoma, o pinigus man i kita miesto gala vezioti reikia, nes jai pas mane vazineti per brangu Piktas

Kaligula cia buvo toks varijantas kaip netycia vln atsiduriau ir pati pirma karta ieskojau ir gal taip netycia pasiseke…arba toks laikas buvo…bet o bandei domusplius.lt paziureti ?

o tu pats bandei? Šypsena tai gal pabandyk? Šypsena

jei manai kad biteje plius didesene tikimybe surasti tau tau Kvankt? o siaip jei sunku rasti… eini i atitinkama istaiga pakloji apie 150lt vienkartini mokesti, nurodai rajonsu kur nori buto… kaians iki kiek… ir jie tau siulys… butus… tejp grupiokai dare

tai tu galvoji cia idealiausia vieta ?

as ir rugpjuti kai ieksojau tai jau neberadau… piggesniu… like buvo mazdaug 900+ visi butai

tai man 900+ tinka.
beje, ka tik radau varianta uz 1500, kur plotas yra 100 kvadr. metru, tad jei kas norit prisijungt - rasykit.

del Bangos, tai yra VIENAS is kanalu (ne mano problemos, kad Sprendziate, jog as ieskau Tik cia - absoliutus nesusipratimas) . cia yra skelbimu forumas, ir jei kazkas daro is jo pezalu foruma, tai irgi kaltas del to ne as.

O mano draugai sumokėjo agentūrai pinigus ir vistiek nieko gero nepešė, nes ši davė tel. numerius tačiau pasiskambinę sužino jog viskas išnomuota.
O aš va radau ir už 450lt. vieno kambario žirmūnuose rugpjūčio gale Liežuvis

Dez, tai mes kaimynaiFlirtas… as Siaures miestelyjeŠypsena salia banginioŠypsena o tu kur?.. susimatom kadaCha cha?Šypsena

nelabai suprantu zmoniu kurie nori uz nuoma moket 900lt ir daugiauKvankt? pasiimi buta issimoketinai ir mokesi tuos pacius pinigus tik butas bus nuosavas Nekaltas

Prie šilo tilto Liežuvis Bet gyvenu neviena Mirkt Liežuvis Ir šiaip nepastoviai ten, pastoviai gyvensiu Vilniuj nuo birželio 1 tj tada reiks jau naujo būsto ieškotis nes šio nuo to laiko jau nebenomuos, tai vėl bus problemos su paieška.

aisku tadaDrovusNekaltas