Ismegintas :D

Ismegintas :smiley:

Kazkas is daliviu atsimenu ruosesi jamt kazkoki gaidi-plansetke, tai galiu drasiai pasakyt kad geriau dasimest litu ir pasimt kazka normalaus. Sian visa diena minkiau minkiau sita gaidi tai galiu pasakyt kad nx Blogai Turiu ipad’a tai pirmiausia ekrano jautrumas gali pirsta nusilaust bespausdamas kol sureguoja lyginant su ipad’u. Toliau greitis operacines sistemos irgi apvergtinas liginant su ipad’u wifi gaudo prasciau yra trukinejimai signale, kai ipad’as veikia bet trikdziu nu ir siaip ka galiu pasakyt kad androids tai bedu bedele Ufff p.s sitas naujas 3-4 kartus pigesnis uz ipad’a bet vistiek nepirkciau Cha cha

o as paemiau sita:geekbuying.com/item/CX-803II-Android-4-2-Google-TV-Box -Dual-core-Rk3066-2G-RAM-8G-w–BT-HDMI-external-Antenna-White-314771.h tmluz pora simtu turesiu smarta Valio Apkabinimas

pz palyginai ipad su kazkokiu kinisku brudu, tas pats kas lygint ziguli su BMW

mixed, kaip veikia tas sudelis ikisi tv ir per wifi gali is kompo prisijungt? Nekaltas

Elven, neturiu su kuo palyginti daugiau Mirkt Bet atvirai sakau kad ekranas zudantis Nežinau

aliexpress.com/item/7-inch-novo7-Android-4-0-AML8726-MX-1-5 GHz-Dual-Core-IPS-screen-tablet-pc/617444626.htmlsitas parjuda…na manjakui aisku jautrumas zalupos didelis,tai bbis bus,bet man prie teliko pririst bus ok Juokiasi

dr002, nu nereikia esme kad baksnot i ekrana tai ne tai kad paliest ten prispaudi pirstai ir palaikai kol sureguoja, o apie meniu slankiojima zemyn aukstyn as isvis net nesneku tikrai nera smagu su tokiu daiktu narsyt neta Mirkt galbut jau pirstai atbuko nuo iphone ir ipad ekranu, bet sitas tai tikrai nustebino nejautrumu Mirkt

Man atrodo kad tavo operacine manijakai daug letesne uz sitos planstes butent todel ji tau ir nepatiko Apkabinimas

Yra visiški kitaicai, ir yra normalūs gaminiai už nedidelius pinigus, pvz ainol. Kad vieną šūdą pabandei nereiškia kad visi šūdai. Čia tai turbūt net kokie 256mb ram ir procas single corinis 800mhz

Nu as kiek bandziau tu pigiu android tabletu, tai nesiulyciau pirkti nei vieno, tikrai ipadas arba kazkas is samsungu verti tu pinigu, nes gauni daikta, o ne kazka kur is bedos kenteti tenka.

manja>nu pzdu…viskas ok…zinomi brendai bet kokiu atveju savo pinigus atidirba…kada soske birbinai? Cha cha ta prasme ar ne per daug energijos virtualybei skiri? Cha cha

ar supranta nanjakas isvis ka apie procus Juokiasi

Kad ne stebūklas tie samsunginiai tabai. Apple kitas reikalas. Bet 1.5-2klt už pjaustymo lentelę kuri atsibos po 2 sav…sorriuxz

skytech.lt/demoipad3-ipad-wifi-16gb-white-demo-p-1459 17.ht mlatsibos gal bet praktines naudos turi… tai skaipas, meilas ir t.t. patogiai sau o ir akumas ~1-savaite taip ant rezimo praguli man ipad2 o kitaica turejau su 1gz 512mb 4.0.1 ir ***** wifi kokie ma 0.5mb gal… jautrumas abgailetinis ir bei sistemos greitis kazkas nedajobintas bet geimus apskritai vilko gerai bei filmus rode liuks.

nu man kažkaip samsungų visi šiti gaminiai visai patinka

vyriausias>nesu egzpertas,bet daleiskim as kaip tupas botanikas prie plansetkes net nesiruosiu liestis…visas komandas “nuleidinesiu”(koks mielas terminas Cha cha)is savo “dall” Kompiuteris Kietas

šiaip net normalesnį Samsung su Android tabletą paėmus, liūdesys su graužtuku palyginus… Šypsena Ne vienas klientas gailisi pirkęs ir pataupęs

va gaila,kad mano sgs2 neturi hdmi out…butu reikals Gerai

vienareiksmiskai ipadas, bet man kazkaip patinka tas androidas