ISLANDIJA - LIETUVA

ISLANDIJA - LIETUVA

Davaj, pabandom spet koks bus shchiotas. Jeigu dar prisimenat, ana karta lietuviai nuo isladu gavo 0:3 PiktasPiktasPiktasPiktasPiktas Bet poc’hui, man atrodo, kad dabar mes laimesim 2:0. O kaip jus manot?

LIETUVA VALDO!!!

yo, lietuva valdo.

o kox rezultatas bus, net neisivaizduoju Nekaltas

Manau 2:0

34min. Razanauskas
69min. Jankauskas

1:2Taip

Busiu optimistas…
1:0
po pendelio paskutine antro kelinio minute vartininkuj pro pirstus…

blynas, reikia laimeti,

jooooooooo,paskutine varzybu minute nuo stangos kamuolys atsimus i vartininko sikna ir IVAARRRRRRRRTTTTTTIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSS.
Baisu Baisu Baisu islandu zvilgsniai Baisu Baisu Baisu Baisu!

Va tep va Islandai vaziuosite namo Liūdnas Liūdnas Liūdnas Liūdnas Liūdnas

nu siaip futbolu domiuosi ir mano ziniu ir matytu rungtyniu pakanka , kad as is esmes nemegciau lietuvos futbolo rinktines, nes ji zaidzia labai negraziai , perdavimai ant kamuolio paradimo ribos , atakos padrikos ir sukrtos progos imust ivarti atsitiktines . As sergu uz ja tik del patriotiskumo jausmo . Man labiau argentina , italija patinka .O Lietuva laimes 1:0 pries jo,banus albinosus islandus.

as irgi nemanau, kad lietuviai geri futbolistai, bet viltis yra motina ir savo vaikus myli.Gal ir vel kaip su skotais nukris pergale kaip aklam grudui vista.

1:1
kas laimes turbut supratot?

lietuva laimes 2:1

Kaip bebutu, shykarta turim prapist… kiek gi gali mums sektis…???
"Sniego zmones"-2:1-"Astriadanciai".Taip

Nu, kaip jums pirmas kelinys? Man tai nelabai patiko paskutines 10 minuciu, kai jo’banuju melynby’biu komanda aplink musu vartus savo apgailetinas klishas koja demonstravo! subisti sniegzmogiaiBlogaiBlogaiBlogaiPiktasPiktasPiktasPiktasPiktasPiktas

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee supisti melynaby’biai imuse gola ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia Kad juos mamutas ispistu *****ai *****ai *****ai *****ai loppai gaidziai Piktas:PiktasPiktasPiktasPiktasPiktasE:PiktasE:Piktas

KODEL KODEL KODEL ??? UZ KA???// *****AI *****AI ISLANDAI ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia(Žliumbia supisti duchai *****ai lopai oziai nx bliamba ANTRA GOLA užknisaA IPISOŽliumbiaŽliumbia:PiktasPiktasPiktasPiktasPiktasPiktas:Piktas

prisivaldem NX Liūdnas

rek nerekes gaidys gaunas vistiek Liūdnas

deja atspejau, kad pralos. iki geresniu laiku Cha cha