ISLANDIJA - LIETUVA
Davaj, pabandom spet koks bus shchiotas. Jeigu dar prisimenat, ana karta lietuviai nuo isladu gavo 0:3 Bet poc’hui, man atrodo, kad dabar mes laimesim 2:0. O kaip jus manot?
LIETUVA VALDO!!!
yo, lietuva valdo.
o kox rezultatas bus, net neisivaizduoju
Manau 2:0
34min. Razanauskas
69min. Jankauskas
1:2
Busiu optimistas…
1:0
po pendelio paskutine antro kelinio minute vartininkuj pro pirstus…
blynas, reikia laimeti,
jooooooooo,paskutine varzybu minute nuo stangos kamuolys atsimus i vartininko sikna ir IVAARRRRRRRRTTTTTTIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSS.
islandu zvilgsniai
!
Va tep va Islandai vaziuosite namo
nu siaip futbolu domiuosi ir mano ziniu ir matytu rungtyniu pakanka , kad as is esmes nemegciau lietuvos futbolo rinktines, nes ji zaidzia labai negraziai , perdavimai ant kamuolio paradimo ribos , atakos padrikos ir sukrtos progos imust ivarti atsitiktines . As sergu uz ja tik del patriotiskumo jausmo . Man labiau argentina , italija patinka .O Lietuva laimes 1:0 pries jo,banus albinosus islandus.
as irgi nemanau, kad lietuviai geri futbolistai, bet viltis yra motina ir savo vaikus myli.Gal ir vel kaip su skotais nukris pergale kaip aklam grudui vista.
1:1
kas laimes turbut supratot?
lietuva laimes 2:1
Kaip bebutu, shykarta turim prapist… kiek gi gali mums sektis…???
"Sniego zmones"-2:1-"Astriadanciai".
Nu, kaip jums pirmas kelinys? Man tai nelabai patiko paskutines 10 minuciu, kai jo’banuju melynby’biu komanda aplink musu vartus savo apgailetinas klishas koja demonstravo! subisti sniegzmogiai
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee supisti melynaby’biai imuse gola Kad juos mamutas ispistu *****ai *****ai *****ai *****ai loppai gaidziai
:
E:
E:
KODEL KODEL KODEL ??? UZ KA???// *****AI *****AI ISLANDAI (
supisti duchai *****ai lopai oziai nx bliamba ANTRA GOLA užknisaA IPISO
:
:
prisivaldem NX
rek nerekes gaidys gaunas vistiek
deja atspejau, kad pralos. iki geresniu laiku