iskeliavo kauniukan
uz dvim keturis su puse. smagi masina buvo, ziauriai
Tai jau vakare stoves Rotuses aikstej ant parodos
bet tai atrodo jis eina *velniop* kaip. nu nesveikai nerealiai. kas uzmatys patvirtins. baltas, longas, m packas, nu karocia. belekaip. draugelis f01 turi jau trecius metus, pas ji juodas irgi m packas, bet ne longas. nu nezinau, ner ka lyginti.
Rafi išrašei žmogui pilną kainą? nes jei ne,tai geriau nešūkauk čia garsiai
Nu žiūrėk, draugiškai perspėju
Is mazos foto pagalvojau kad Superbas. Anadien apziurejau Superba L&K (auksciausios) komplektacijos. Man tinka toks variantas uz tokia kaina
Kadangi Bushmills ant akcijos IKI, tai šiandien man ir toks BMW tiktų, ir tas L&K, ir Pauliną, jaučiu, pradrėksčiau
algirdekai, mano draugelis nuo siu metu pradejo dirbti su masinom. Nuo siu metu pavasario(balandzio men). Tipo rimtai su masinom. Atsidare imone, perka masinas is danijos(turi ten galu), labai tvarkingas, ir t.t. TIk atsidare imone, po menesio ar dvieju laiko kviecia i vmi. Nu nuejo jis ten. Praejo pisinetis, tipo 5metu istorija istrauke is kompiuterio apie visus automobiliu pardavimus. Tai isivaizduoji, nuo 2011m parduodavo per metus po 1-2 masinas, t.y. 2011 1masina, 2012 dvi, 2013 keturias, 2014 viena. Ir pripiso veikla uz visus tuos metus, apibaudavo, liepe susimoket 21proc nuo pelno mokescio. o draugelis realiai, tikrai neperekupas, sau nusiperka masina, isvaro i danija darbuotis 3-4men, atvanoja masina iki galo, gryzta ir uz kapeikas imeta i apliusa… Visas i realu minsa pardavinejo… karocia, vot tau ir vmi… px viena masina pardavei neisturejas 3metus ir nesvarbu kad pardavei uz tiek pat kiek pirkai, ar netgi uz maziau - **** tau auto veikla ir rukai deshra
tai čia kažkas mus ale įdavęs - nelabai rado prie ko pisip1st ir buvo pikti labai dėl to
Maximoj JD 1L 20€, Chivas Regal 0,5l 15€.
Kaune yra toks zero numeriais vardiniais.Bedarbis,darbo birzoj registruotas
kaip tik šiandien šventė pas mane bus… ačiū Drako
tai kad akcije viskiui tai butinai prisporgti kaip chroniui prie nuosalios parduotuves norfa? koks skirtumas tarp pijoko rajone ir pijoko prabangiame restorane?
shkiperi, tai ruošt kavą, brendį ir kompą?
Algi-pala as dar uztines toks geriu kava,bandau gryst i gyvenima uz val gal?
as masinas stumdau reguliariai po 4-5per metus nuo 2010metu bbz ka daryt. Nu kartas nuo karto susimoku, nes parduodu biski brangiau nei pirkau… cia praitais metais 2000lt sumokejau, uzpraitais 300lt
bbz pakolkas nekabina… aisku anksciau ar veliau pasibels, todel svarstau kaip vartytis. isvis is masinu biznio nors kiek koses galvoje turintys senai tepe slides, na nebent dar pateisinu vyriausio modeli ,kurie remontuoja cia, o veza i normalias rinkas. na ten gal tokie grandai kaip algirdas irgi turi savo zmoniu rata, bet siaip ten smaukytis investavus koki 20 euru i ta reikala - gavno.
Aš pasiėmiau ateičiai keletą buteliukų, kad nereiktų po to už brungiai pirkaliot
negaliu sakyt, kad blogai labai tas biznis, šiandien jau 2 mašinos out