Įsivaizduokim…
Dabar visi pameginkit isivaizduot kur baigiasi visata. Ir parasykit cia savo protingas mintis
Ar apie tai nebuvo kalbeta?
mm… cia juk gryniu gryniausias filosofinis arba mokslinis klausimas. nesekme, jums taip neatrodo?
Matyt, kad jam atrodo kitaip, jeigu jau klausia…
Ar buvo kalbeta ar ne- nezinau. as cia antra diena, paieska neveikia
o moksliniu paaiskinimu as neprasau, klausiu visu belekokios nuomones
visata begalinė,tik ne visur yra materijos,o tik tuštuma.Tik kur ne kur yra salelės-galaktikų superspiečiai.Tokia jau mano nuomonėKas gali pasakyti,kaip yra iš tikro…
na tai cia ir yra klausimas… o tema belekokiom nuomonem apie irisu gamyba tiktu?
pats tu irisas, cia tema apie visata
Yro tox skaicius dahuja
o ar ji isvis turi pabaiga?
offca rašė:
Yro tox skaicius dahuja
Pridėkim prie to skaičiaus "km" ir gausim visatos plotį/skersmenį/aukštį - priklausomai nuo jos formos
wialniaz rašė:
offca rašė:
Yro tox skaicius dahuja
![]()
Pridėkim prie to skaičiaus "km" ir gausim visatos plotį/skersmenį/aukštį - priklausomai nuo jos formos
tiksliai
katik supratau kad vsaj neturiu vaizduotes
hm, visad maniau, kad visata neturi pabaigos. gal aplipdyt ja kaksiais ir pasvert? sunku man su matematiniais klausimais.
LipdauIsKaksiu rašė:
hm, visad maniau, kad visata neturi pabaigos. gal aplipdyt ja kaksiais ir pasvert?sunku man su matematiniais klausimais.
kas kaip moka, tas taip…
visata baigiasi ten kur neprasidejo
visata begaline, bekrste…kaip ir tustuma
visata yra niekas, o kartu ir viskas
tai jau greičiau vaizduotės pabaigą prieeisi ane visatos
nelaime rašė:
Dabar visi pameginkit isivaizduot kur baigiasi visata. Ir parasykit cia savo protingas mintis
Tai va,dievo galimybes,kai ir visata yra beribes.Pastoviai sukuriami ir naikinami pasauliai,toks gamtos desnis.
uzhsiprogramuok sapna ir gal pasiseks gaut atsakyma.
zmogus yra per mazas, kad suvoktu visatos didybe… nemums suprasti jos ribas… galkitam pasaulybusim tobulesni… visos mokslines bei teologines teorijos apie visatos begalybe, jos pletimasi ir traukimasi tikriausiai nera be pagrindo… taciau…
tiesa slypi kashkur anapus…
susitiksim ten…