blogiau kai užklumpa vyras, bet išsisukau,
adrenalino buvo daugiau nei reikia
Priklauso kas ir kur uzklumpa,mane buvo nekart uzklupe draugai,tai cia tikrai nieko,bet va tevai…?
avk
Dalyvis
Parašė žinučių: 147 2003-05-23 08:47 20 žinutė iš 21
blogiau kai užklumpa vyras, bet išsisukau, adrenalino buvo daugiau nei reikia
Dar vienas gejus…
As tik nesupratu,kam tu cia taip copinai…
Gal prisijungtu…
VAIDOSASS rašė:
benstas rašė:
sapniuke2 rašė:
Na isivaizdokyt kad jus tevai ar dar kas nors uzkluptu besimylincius,kaip tokiu atveju elgtumeitiesi?o gal jau kam tai buvo atsitikeO kas būtų jei užkluptų antroji pusė
Gal prisijungtu…
sapniuke2 rašė:
Na isivaizdokyt kad jus tevai ar dar kas nors uzkluptu besimylincius,kaip tokiu atveju elgtumeitiesi?o gal jau kam tai buvo atsitike
man tai geriau dar buvo - mylejausi nakti palapinej Tatruose su uzdegta lempa palapines viduje. Aplink vaiksciojo mano merginos klasiokai, aukletojai, lauzas dar kurenosi ir t.t. Po "to" islendam is palapines
abu tokie laimingi, aplink chebra musu kaip ir gedytis pradejo.
is pradziu nesupratom. Po to ziurim musu palapinej lempa dega - geras seseliu teatras turejo buti
NIEKO TOKIO
timas44 rašė:
sapniuke2 rašė:
Na isivaizdokyt kad jus tevai ar dar kas nors uzkluptu besimylincius,kaip tokiu atveju elgtumeitiesi?o gal jau kam tai buvo atsitikeman tai geriau dar buvo - mylejausi nakti palapinej Tatruose su uzdegta lempa palapines viduje. Aplink vaiksciojo mano merginos klasiokai, aukletojai, lauzas dar kurenosi ir t.t. Po "to" islendam is palapines
abu tokie laimingi, aplink chebra musu kaip ir gedytis pradejo.
is pradziu nesupratom. Po to ziurim musu palapinej lempa dega - geras seseliu teatras turejo buti
siaubas jega