Įsimylėjau Sėjūną I\'m so in love...

Įsimylėjau Sėjūną I’m so in love…

koks jis fainas…

Pritariu, kad jis super fainulka Taip Flirtas

aijk issimiegok ir praeis Taip
jei ne paslaptis, kame fainumas???

Itariu, kad tau taip daznai nutinka Cha cha

Jis labai padeda žmonėms atsipalaiduoti ir tiesiog iš karto prie jo priėjus pajunti, kad jis fainas žmogus Širdis

Ne Liežuvis

a buvai priejus, gal ciupinejaiApakęs, man tai jis juokingas, nes juokiasi tada, kai visai nejuokingaNe

Kazhkada ir ash buvau isikliopinusi “zhvaigzhduka”. Aishq, manaiu jog kazhkas tarp musu- tirkia neimanoma, bet taip jau nutiko… Pirma radaw numeriuka…juo paskambinau, o ten… nzn su kuo kalbu, bet zhinojau- tai jo draugas… Galu gale- tai buvo jis pac! Na poosdama gimtadieninio torto zhvakutes sugalvojau nora- noriu jo…na gal ne taip tiesmukishkai Mirkt Praejo menesis nuo gimtadienio- ir mes draugai. Nepaisant amzhaius skirtumo mus sieja dawg panashiu dalyku, nzn man atrodo ishsipilde mano gyvenimo svajone, kuri tirkai nebuvo ish tu- tureti nama ar mashina- ji buvo neimanoma, bet… isistikinau NNN nieko nera neimanomo… gal tik ne taip greit viskas pavyxta ;]

O del Sejuno Šypsena Arba sugalvok, akd nori jo, ir tuo albai labai tikek, patikek- jis bus tavo, arba grozhekis juo TV ekrane ir svajok apie ji sapnuose Mirkt SEKMES TAU!

Čiupinėjimas labai intymus Cha cha… o juokiasi, kad žmonės nesinervintų. Juk nefainai, jei šneki, o visi tyli…

Jis vedęs… aš šeimų neskiriu Ne, nes pati labai noriu vienos santuokos Taip

Jep, mano draugas "zhvaigzhdukas" irgi vedes, turi shejma nu ash irgi jos nenoriu skirti, bet visu pirma, tu susipazhinsu su tuo Sejunu…na supranti tu jo nepazhysti jsi taw galbut patinka tik kaip TV, nu ta prasme jo ivajzdis, nes pvz mano draugo ivajzdis man bajsus, o pasirodo jsi visaj mielas zhmogus ;]

Son… man jo įvaizdis ir nepatinka - tie rūbai ir sportbačiai… Cha cha. Jis iš ties labai fainas žmogus. Šiąnakt kokį sapną… na, gerai, čia gal nereikia Cha cha

Reikia reikia Cha cha

Niuz nerejkia tai nerejkia, plaunuosi ish tchia, sekems bemylint, zhinok, kad kai ka nors myli- tau tiesiog gera ir net nereikia to zhmogaus pazhinoti ;] Ka gi… sekmes dar karteli Šypsena

Sony, brangute, aš jam niekas… net ir norėdama nieko negalėčiau Žliumbia

Esmė ta, kad aš tokia visa prisiglaudusi, o jis apkabinęs taip stipriai… čia visa esmė Cha cha Ir dar daug tulpių atnešė…

E zhinai tu gali!!! tu sau pasakyk viena karta- px kad ash jam neiaks- zuhtat jis man- visas gyvenimas Šypsena

Ir ką toliau? Aš iš kito miesto, telefono nežinau, adreso nežinau (nežinau ką daryčiau jei ir žinočiau Cha cha), bendrų pažįstamų neturim, nesusitinkam…

prie ekrano priejus??? ble kur slykstyne!!! jis man apgailetinas…JuokiasiNe