Isgelbek drauga

Isgelbek drauga

Ar jusu augintinis yra kadanors isgelbejas jus ar jusu drauga?

gatovą pilietį nuo sušalimo yra išgelbėjęs Šypsena

galiu tik itarti kaip ji susilde Cha cha
nea?

aga, mano suniukas nuolat mane nuo mamos gelbedavo Cha cha seniai tai buvo, seniai… Mirkt kai buvau maza, tuomet, kai ko nors prisidirbdavau ir mama pakeldavo balsa man ka nors aiskindama, jis tiesiog pradedavo siaubingai loti ant mamos Šypsena

negi visaBaisuMirkt?

Visai neseniai su savo Berryte po Ozo kalvas varinejom ir horizonte pries mus pasirode tokia mociute su anukele. Prie ju buvo prikibes kazkoks pacanas (Pacanas- vaikinas nuo 16 iki 21 metu) Is pradziu pamaniau, kad jis su jais, taciau paskui priartejus isgirdau, kad jis ten sukauja ant vargses mociutes, tipo "Atiduok vaika jis mano ir t.t." ir dar bande vaikiuka is jos ranku istempt! Tuomet paspartinau zingsni link ju. Mano sunyte nekreipdama demesio lakste aplinkui ir tiekŠypsena Na mano mergaite nera labai mazute, na ir as neismazuju, tai tas pacaniukas pradejo salintis. O kai priejau prie tos mociutes, tai ji man labai dekojo kad isbaidziau narkomana, kuris su vaiku neturi nieko bendro. Na tas pacanas dar pasukavo ir tepe slides, kai pasukau link jo!
Vat kokie mes HEROJAI buvomŠypsena

Na ir mane karta apsaugojo nuo girto debilo!!!Šypsena FALK"as o ne suoŠypsena

Pas mane tai atvirkščiai: šunė ne gelbėja ką nors, o pritraukia visokių savo gerbėjų, ypač vaikų ir Girtas dėmesį. Visiems ją reikia paglostyti, pašnekinti. Tada pasivaikščiojimai virsta vos ne demonstracijomisCha chaCha chaCha cha

Manau, kad tai nera blogai, nes visi ka traukia sunys yra neegresyvus ir dazniausiai malonus!

Ar kas kadanors mate kaip Triusistrauge zmogu is ledo ??????

[quote]Re:Isgelbek drauga
[/quote]

Nu tai mano augintinis triusis Cha chaCha cha

maniskis seteris, tai pats visu bijodavo Šypsena as ji esu nuo dobermano isgelbejusi Šypsena dar buvo nutikimas,kai mes plaukiojom valtele po ezera ir as sumaniau issokti paplaukioti,tai mano sunis soko man ant nugaros, isivele i plaukus, vos manes neprigirde ir nuplauke i kranta Šypsena po to, jau nebebande gelbeti ir nebelojo,kai maudemes Šypsena

Vat mano suo galiu pasigirt yra isgelbejus skestanti vaikaApkabinimas jau gelbetoja apsigimus, nuo suniuko vanduo trauke, net ir dabar progos nepraleidzia kojiciu pamirkytJuokiasi