Iseinu ir as i jura...

Iseinu ir as i jura…

Tai del tos priezasties,sakau gal kam reik mano masinos kurios man juroj nereikes?

kiek pinigu?

eik Gerai

7k .Negalutine Cha cha

o as galvojau pigiai bl Ufff Cha cha

Uz 1,8 sitiek pinigo Apakęs dakuje Nekaltas

Siaip jei rimtai snekant tai masina tikrai Gerai 2.5 metu atvazineta,nekelia visai rupesciu.Vienintele problema - krentanti kuro rodykle Blogai

tvarkingas sitas is tikro Gerai

galiu pasaugoti kol grysi, vistiek ne visa gyvenima plaukiosi,

Manjakas,o jei zinotum kad masina tikrai uzlaikyta,atiduotum ja pusdykiai?

kaina ukiska Cha cha

ub issikraustai ?

UB, Tai aisku nea, bet esme kad rinka diktuoja kainas jei nori perspjauti rinka teks sulaukti siai auto skirto pirkejo Gerai

e tai vyrai davai pasakykit kiek tada verta tvarkinga uzlaikyta masina? 4 tukstanciu? Cha cha

Manjakas,zinau,nu tai neskubu,realiai birzeli sparnus zadu kelt,iki to laiko manau atsiras pirkejas,dar kolkas rimtai nepardavineju nieko,nera nei skelbimo nieko,reiks gal tevo paklaust gal pazystamiem pasiulytu Šypsena Edgarai vasara zadu lekt is cia,neber gyvenimo Cha chaJei likciau cia tai noreciau issikeist i v70 2.5 dyzeliuka,bet nemanau kad neisvaziuosiu.Kakalas cia toj LT Blogai Skaitau jei bent 2k neuzviri - joks cia ne gyvenimas

auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_benz-c1 80/id-1177036

UB, y kuria puse? as ir meginsiu lekt Nekaltas

Manjakas,zinau kad yra variantu po 5000lt nemazai,bet ar isitikines kad visi tie tokiom kainom bus “sedi ir vaziuoji”? Šypsena Manjakas,UK. Skaitau kad ilgalaikiui gyvenimui viena is tinkamesniu saliu.beje,turi tu kur lekt? Nes as tai faktiskai tikriausiai ant durniaus vaziuosiu,ta ka gausiu uz masina cia bus mano keliones pinigai Cha cha Cha cha

ir as meginsiu emigrOt i visas 4 puses Pavargęs