turiu bėdą, gal kas galite patarti.
mano šuniui alergija, veterinaras įtaria, kad tai gali būti nuo dulkių arba nuo sintetinės kiliminės dangos ir kt. sintetinių medžiagų. Kai leidžiam vaistukus viskas gerai, bet kai nustojam po poros savaičių šuo pradeda vėl kasytis ir išsidrąsko dalį kailio veterinaras sako gali būti tik viena išeitis, reikia kad šuo gyventų lauke, bet nežinau kaip taip galima
todėl gal galėčiau tas jos nudraskytas vieteles tepti kokiais vaistukais skirtais vaikam nuo alergijos, gal jai mažiau niežėtų ir greičiau jos užgytų.Gal kas esate turėję panašių problemų ir gal galite mums padėti.Būčiau labai dėkinga
o kaip pašalinti namų dulkes, ju praktiškai neįmanoma ir tai lakstau ir lakstau su skuduru, o kilimams jau galas
maistas, maituinu Royal, jai kai buvo kokių 6 mėn ši alergija prasidėjo, o ji tuo maistu maitinosi jau kokius 3 mėn ir vetas sako, kad nuo Royalio nelabai galėtų būt
Pas mus visur nėra kilimų, tik pas brolį kambary. Maniškė labai mėgdavo pasivartyti ant kilimo esančio tame kambaryje. Po kelių “pasivartimų” ją išbėrė. O kai nuėjom pas veterinarą, pasakė, kad alergija nuo kilime esančių dulkių (ar erkučių), net nežinau tiksliai taigi nuo to laiko nebeleidžiam šuns į tą kambarį ir problemos nėra.
Ir dar kaip galėtų. RC turi gan aukštą baltymų procentą. O amžius 6 mėn - kaip tik toks, kai sulėtėja augimas, sumažėja baltymų poreikis, o perteklius gali sukelti alergiją.
Netvirtinu, kad tikri taip yra, tačiau patariu pamąstyti, gal pasitarti ir su kitais veterinarais.
bet dar įdomu jos neišberia, tik ji kąsosi ir išsidrasko tas vietas ar su nagais ar su dantim, o kur šuo yra, tai ir yra linoleomas ir pvc gryndis ir dar plytelės
reikia vėl važiuot pas tą veterinarą, bet jis klaus ar laukia gyvena o mane tas jos kąsimasis nerviškai veikia, tik išgirstu, kad kasosi iš kart nervai ima, nebežinau ką daryti, bliauti kartais norisi
tikrai galėtų būti nuo RC, mano kaimynas (vokietis) turėjo lygiai tokią pat bėdą, ilgiausiai tyrėsi ir kol nustatė priežastį, šuo beveik kailį prarado. Ir situacija panašiai klostėsi - maitinosi RC nuo pat mažens, o problemos prasidėjo vėliau, maždaug brendimo laikotarpiu.
Neesu specas, bet man rodos verta mėginti kitą maistelį
Manau, reikėtų pabandyti hipoalerginį maistą, pvz., Specific CDD. Jei tikrai maistas kaltas - tai jau po poros savaičių pasimatys pagerėjimas, o tada jau reikės galvoti kuo šerti toliau.
Specifiko ir antialerginio Hillso ne taip lengva gaut, kai prireikia…
pazistama turejo panasia problema: http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/568333.161-=(318852218
kai pamaciau, suo atrode baisiai - nusikasymai buvo iki zaizdu, akys ir ausis net uztine . isbande Nutra Gold Holistic salmon/potato. kaip tvirtino seimininkai, suniui tikrai pagerejo
o uzteko tik mazos porcijos net lamb/rice formules maisto (buvo pasibaiges anas, tai sumaitino ekstra atveju), suo pradejo kasytis…