IS'as jau pardavime

IS’as jau pardavime

autogidas.lt/uaz-469-b-universalas-1983-0127199016.htm lvisus nupus… edit: matosi rankas turi, reikia dabar biski grozio supratimo ir exaliburas ilsesis pavesyje Cha cha

Gerulis Gerai

autogidas.lt/uaz-469-b-visureigis-1982-0127788478.htmlsito gera komplektacijE Gerai

drylio Cha chasafarinis stogas, diselis, snorkelis i ratu arka isvestas Cha cha

nu bet tiltai šemdevinto ir merso kantrusis dyzelis Cha cha

siaip maciau UAZ prikelta smagiai. 3 litru dyzelis, blokiruotes, kariniai portalai, snorkiu ir t.t. nu vienu zodziu toks tikras kovinis Geraip.s. seiminkas sake kaina - kaip gero GR’o Cha cha

gaila biski brangesnis Cha chatokia tojota ir man tiktuautogidas.lt/toyota-land-cruiser-visureigissuv-2008-0127350 170.html

as paprastesnis, man tokio uztektu Cha chaautogidas.lt/toyota-land-cruiser-i-visureigis-1977-01275536 85.html

uz iso kainaauto.plius.lt/skelbimai/toyota-land-cruiser-4-2-l-visureigis-19 94-dyzelinas-4602980.html

40 kofke Cha cha ja i sekcija reikia… o realiai geriau vietoj 40 ines jamciau tada wranglery Taip

nu wragleris neturi to šarmo Kietas

jo, sarmo nera…ar tas ar tas - kibiras Cha cha, tik 40 imke dar ir pakainuoja Juokiasi

skelbime - offroad’as su automatu??? cia viskas normaliai?

taip. seni patyre vilkai sako kad automatas netgi geriau, gervinantis sankabos nepjauni, kylan i kalna netrukcioja, tempas nemazinams ir t.t.

kažkaip galvodavau kad su mechanu lengviau išsiubuot ir tt Mirktžiemą jei pakimbi kur su automatu tai jautiesi kaip neįgalusis ypač tai taikoma XC90 “dzipam” Cha cha

Jzhs nu matai, jeigu kalbama apie ofroada tikra, nera ten ka siubuoti Cha chaArba vaziuoji arba gervinies Cha chaSiubavimas tai cia su lengvaja mazoje duobyteje arba su parketnikais… Man irgi su mechanine smagiau ar kaip cia pasakius, bet buna momentu kai pagalvoji kad automatas pelkeje butu gerai… Galu gale ir dzipiorai ne vieningi Cha cha vienam vienas kitam kitas… Aisku reikia tureti omenyje skirrumus svorio ir variklio galingumo… P.s. 90 ta kaip ir ml’ai visokie duoda labai abgaulinga pojuti, kad vaziuoji su dzipu 4x4, o realiai tai 1x1 istrizai per visokias visko movas, kurios padeda slapiame kelyje ir pan. Bet ne ten kur reikia tikru 4x4 ir rimtu padanfu