IS300vsC320

IS300vsC320

Koks butu dalyviu pasirinkimas tarp Lexus Is300 ir Mercedes C320?

Julius, nenusivaziuok iki bedugnes lygio Mirkt

330i Ufff

mb

aš imčiau Lexus. Mb ant gatvių daug o Lexus mažiau. Priedo trulikas man tojotos detalių gautų pigiau Gerai.

gal kam specialzied hardrock dviratuko? bukle kaip dr. FAU Nekaltas hidrauliniai stabdziai, sake kazkokia mandresne… smulkiau jei domina dalys kokios i pm

guestas, jei kaina iki 1klt gal ir idomu Cha cha

retai tokiu lexus uzmatau, visai gerai atrodo, tas spydikas kaip laikrodis Apkabinimas

Qrmis> speju komentaras ne apie masinas buvo Šypsena Siaip idomu ka dalyviai rinktus Šypsena Dabar vazineju su C320 tokia visai maloni masina, bet prasivaziavus su Liocha ji dar malonesne Šypsena

lexus išlaikymas pigesnis, nes mažiau bėdų turi

lexus

julius>kuo? vaira tikslu atmetus Ufff

trulikas, o Toyota Altezza is esmes ta pati masina tik su kitu zenklu ar dar kazkas skiriasi?

komentaras buvom apie tavo klausima

qrmis, senai as ta dviratuka nuziurejas buvau, zmogus pedantas tai idealios bukles jis, nusipirko dabar uz 4k lt dvirati Kvankt? Kvankt? Kvankt? manau kaina iki 1klt ir butu, galvojau sau pasiimt tai dar mastau, bet jei domina perleisciau Taip

dekui qrmi Taip

ubagss, lieki skoloj Taip

guestas, pas mane i darba priveza vagiukai vis siulo, tipo special *pimp…*eshal, a man bbd as nei vazineju nei ka suprantu apie tuos dviracius. manau is UK galima nebloga ir uz nebrangiai paimti

julius, tai davai paimk koki nupirksiu Mirkt