iš tvarkingesnių....

iš tvarkingesnių…

galesi paziuret i ji kai sulauks passato metu Šypsena

jei pasratelis garze stoves, tai gerai atrodis Taip

turbut zinai kokios japonu skardos pagerintos

tavo klounas kartais ne dreser Nekaltas

sunchuivciajus vyrelesnis biski

cia is to pacio susliku klano Taip

kwitoko dziaugsmas Girtas

ciadu vierhas Juokiasi

droo, o tu kokiam klanui priklausai

dzo, is kur zinai kad as uz klounus vyresnis Nekaltas

“susliku zudiku klanas” Apkabinimas

siaip tai as ir mokykloi suslikus musdavau Nežinau, o tu tikrai ne suslikas Nekaltas

"SZK"Juokiasi Girtas

bet jus tik del galcievo dabar sito auto nekianciat, o siaip tai geras mobilis Paplepėkim

bet bolidascom, vien ant skardu nevaziuoji gi, man tai siaip px tos skardos, auto perku maximum 3 metam Paplepėkimbl as per jus irgi daba sito auto nepirkciau, uzgaidinot jus ji cia Piktas Kanda

ane Nekaltasgaliu pirmadieni test driva surengti,jei dar norinciu atsirastu Juokiasi

as susliku suslikas… Žliumbiatodel ir ikuriau “SZK” Cha chamobilis gal ir geras,bet beveidis psiaudo dzyps

uzgaidino gaidziai,o ne mes Cha chakas liecia skardas,tai man kuo plonesnes,tuo geriau. kiek apsales buvau,kad oubi cupe svere ant doku plika 1245kg,o gonda 1235kg…ka turim? turim didesne masina,su mazesnem sanaudom

man tai awtlanderees ziuris Taip masin reta,bet tikrai nepasimeta tarp kitu Geraio del skardu man irgi px,ne amziams perku ta masina ,juo labiau amziu man jin ir neislaikys ,kai 100km/h vazineju trecia saiba Kietas nors… honda tai ir amzius atlaikytu Apkabinimas Be be be