Iš tų pačių hamershmitų :
Kadangi vakar apsilankiau pspzdavoti… nu bet ir mokėjo tais laikais spausti grožį iš auto nerealios linijos, dizaino sprendimai, dėmesius detalėms ir tt
jei dą užmodernint, kad svertų ne kaip gazikas, važiuoklę, matarą šiuolaikinį… būtų vau
Labai graži mašina, bent man
koks to cadžio ilgis, 6m?
Panašiai
Uch, koks grožis
graži beveik kaip nauja audi
Kiek siais laikais pagamit toki kainuotu, tiksliau kiek savikaina, be 100k be valčių?
Jauciu kaip buriasi dvi stovyklos bangoj O siaip dailus
Čiut naujesnio cadžio buferį reikėjo kartą perkelt į kitą vietą. Nu i nakui svoris jo kaip dabartinės mašinos visas ketvirtis turbūt
Bytwa, kokios stovyklos?
a taii čia impala, aš galvojau eldorado senasis
Aš irgi maniau eldoradas čia
Uzsipisit tiek metalo nupirkti 7 kakuciai iseitu
ubagss, čia turbūt kalba apie stovyklas už ir prieš Hammerius
is toki musiet 20 toyotu pagamina
Is 1 sliwos 4 corolos is sito smarkiai daugiau
pajebtj tie hameriai ne hameriai, bet jei pridaro nesamoniu ir muistosi, o ne taiso, juo labiau, kad dar kaulija avansus, kaip cia kazkuris rase, kad uz broko taisyma persamdytiems sumoket, tai nu nx tokia firmele ypac jei dar i snuki siulo
O siaip sekmes jiems, tegu dirba, pasiskaito ir pagalvoja, ka ne taip padare ir kaip pasitaisyt. Nes siaip ziauriai gerai butu tureti ant LT tikrai rimtas restauravimo dirbtuves, tik sitos, kaip matome, iki to netraukia, bet nieko nepataisomo sioje istorijoje nera.
jei pameta gerus meistrus, niekada niekas ir nedirbs ten kaip norėtųsi Nemanau, kad meistrai išėjo šiaip sau
Jei būtų viskas ok, yra tu auto fanatų, kurie ir darbo valandų neskaičiuotų, bet kai tokią sritį pakelt norima pirmoje vietoje pozicionuojant euro kalyklą, o ne kuriamą vertę ir kokybę - laukia epizodinė veikla