is tindiriuskos i TINDI’riuska
hilou seniai ir ne tik . busiu nebe tindiriuska o TINDI’riuska, idant pati nebesusimairsyciau su savo kolege tindiriushka
— o kad tema nenueitu vejais - gal turit ideju kaip praleisti savaitgali? (mazas vaikas, vilnius, auto yra, babkiu nera, vyras irgi atskirai)
Labaš. Skambyk… echo
…
o prie ko cia Echo?
Nu nieko nebesuprantu: ar man siandien nuo ryto taip nedaeina, ar kas cia? Prasom aiskiau paaiskinti tuos virsmus ir ju priezastis…
Nekoks variantas. Geriau nebūtų vaiko, o būtų babkių…
aiskinu: bangoje banguoja dar vienas nickas tindiriushka, na nuo manojo skiriasi tik tiek kad buvau tindiriuska. tai vat, pati pradejau painiotis kas ir kaip, tad nusprendziau atisnaujinti. cia kaip marketinge - pakeisti pakuote
tixliai - o prie ko cia echo?
Joooo… Labai painu. Vistiek neaisku: kuri yra kuri…
vat vat - i man jau buvo neaisku dabar po biski aiskeja. asen esu ta kur turi leliu 2,5metu
, periodiskai lankausi seimos meetuos (tiesa paskutiniame buvau per indrees gimtadieni
)
Supratingiems aiškinu: 1) neturit ką veikt i esat be vyro - ieškot kompani.
2) echo visad padeda moterom… bėdoje
neiskom kompany, neieskom ypac vyru kompany
Echo, aūūūū!!! Otboij
Norėjau kaip geriau
…o padarei kaip visada
Kuo galim …, tuo mačyjam
…
na… man truputi gaila. buvo tindiriuska. tapo su apostrofu ar kaip ten. et. tebunie, kaip klostosi. del savaitgalio - jis jau vyksta. as vaziuoju ryt prie juros. ne mano mintis. mano moteries. joms vis kyla keistu minciu. va. vaziuojam dviem - trim dienom. o ko gi tavo vyriskis tokia tindi palieka be kompany? irgi nei sis nei tas…