is tindiriuskos i TINDI'riuska

is tindiriuskos i TINDI’riuska

hilou seniai ir ne tik Cha cha. busiu nebe tindiriuska o TINDI’riuska, idant pati nebesusimairsyciau su savo kolege tindiriushka Labas— o kad tema nenueitu vejais - gal turit ideju kaip praleisti savaitgali? (mazas vaikas, vilnius, auto yra, babkiu nera, vyras irgi atskirai) Laimingas

Labaš. Skambyk… echo Mirkt Juokiasi

o prie ko cia Echo?

Nu nieko nebesuprantu: ar man siandien nuo ryto taip nedaeina, ar kas cia? Nekaltas Prasom aiskiau paaiskinti tuos virsmus ir ju priezastis…

Nekoks variantas. Geriau nebūtų vaiko, o būtų babkių…

aiskinu: bangoje banguoja dar vienas nickas tindiriushka, na nuo manojo skiriasi tik tiek kad buvau tindiriuska. tai vat, pati pradejau painiotis kas ir kaip, tad nusprendziau atisnaujinti. cia kaip marketinge - pakeisti pakuote Cha cha

tixliai - o prie ko cia echo? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Joooo… Labai painu. Vistiek neaisku: kuri yra kuri… Nekaltas

vat vat - i man jau buvo neaisku Cha chadabar po biski aiskeja. asen esu ta kur turi leliu 2,5metu Laimingas, periodiskai lankausi seimos meetuos (tiesa paskutiniame buvau per indrees gimtadieni Nekaltas)

Supratingiems Cha cha aiškinu: 1) neturit ką veikt i esat be vyro - ieškot kompani. Mirkt2) echo visad padeda moterom… bėdoje Juokiasi

neiskom kompany, neieskom Cha cha ypac vyru kompany Cha cha

Echo, aūūūū!!! Otboij Kietas Cha cha Norėjau kaip geriau Mirkt

…o padarei kaip visada

Kuo galim Cha cha…, tuo mačyjam Taip Juokiasi

na… man truputi gaila. buvo tindiriuska. tapo su apostrofu ar kaip ten. et. tebunie, kaip klostosi. del savaitgalio - jis jau vyksta. as vaziuoju ryt prie juros. ne mano mintis. mano moteries. joms vis kyla keistu minciu. va. vaziuojam dviem - trim dienom. o ko gi tavo vyriskis tokia tindi palieka be kompany? irgi nei sis nei tas… Gėlė