Iš serijos “Apie meilę”
viskas. sorry. daugiau netrukdysiu
Sita tokia idomesne man… Ir pas mane kazkur guli segtuku foto
2vi, nes nenorėjau užsirauti ant vyrų ir moterų lygių teisių kontrolieriaus įstaigos tad vienoj dominuoja
kitoj -
Matai, tu segtuku jau tiek ir tiek prifotografuota, ir dar zymiai geriau, taip kad…
pasakė peizažų fotografuotoja
davai, pažaidžiam žaidimą “kas greičiau suras 5 peizažus arba 5 fotkes su segtukais”?
nekoks požiūris… jei yra geriau, vadinasi, nebegalima kelti foto?
taip išeina???
tiesiog vietinė “žiniukų” mafija
Mr Froid, su segtukais, jauciu, butu lengviau… Bet zaidimo zaisti nenoriu, aciu. IksiukasAn, foto talpinti galima, jei nera visiskas marazmas. Argi as teigiau priesingai? Gi ne. Tik paminejau fakta, kad daug ju tokiu, tokiu atveju nieko nuostabaus, kad yra ir daug geresniu tu segtukiniu, ir kad nieko naujo tie segtukai. Tai va! Pasakysi, kad ir peizazu daug? Zinoma, tik gal jie ivairesni nei tie skalbiniu segtukai, be to, ziurint kaip pateiksi tuos segtukus…
Gal tau “mafijafobija”, MrFroid? Ar persekiojimo baime? O kas tie “ziniukai”???
dėl daug ko galėčiau sutikti, bet… tik ne dėl žaidimo laimėtojo kada tu čia paskutinį kartą matei segtuką? aš tai ir išvis nemačiau
O as maciau, ir cia, ir ne cia…
Tarp kitko, prisiminiau, isigijusi fotika iskart isejau i kiema. Pirmas zvilgsnis uzkliuvo uz skalbiniu virves ir, aisku, segtukai… Pirma foto! Graziaaai gavosi, susifokusavo liuks! Bet… segtukai… Istryniau… Jei pats i kritika taip jautriai reaguoji, tai gal nevisiskai sveika vieta tau cia? Berods, nieko blogo kaip ir nieko gero apie tavo foto nepasakiau… O jei kas riebiau uzves, kas tada???
O gal tik liaupsinimu tikejaisi? P.s. I mano klausima del"mafijos" bei “ziniuku” taip ir neatsakei… Prasau atsakymo, ne tik svaidymosi nepagrystais zodziais!!!
Barnis smagu paskaityt.
Kad ir kokie krooti butumet, vis vien kazkur surastume dar geresniu peizazu ir dar geresniu segtuku. Tad apsiraminkite ir dziaukites tuo ka sukuriat
Mes ir dziaugiames. O pasigincyti kartais visai smagu!
Kur ta mafija ir kas tie ziniukai??? Kodel nesiteiki atsakyti? Suzinoti noriu!!!
akiniuota, apsiramink. kaip mazas vaikas.