Iš serijos "Apie meilę"

Iš serijos “Apie meilę”

viskas. sorry. daugiau netrukdysiu Šypsena Labas

Sita tokia idomesne man… Ir pas mane kazkur guli segtuku foto Cha cha

2vi, nes nenorėjau užsirauti ant vyrų ir moterų lygių teisių kontrolieriaus įstaigos Pavargęs tad vienoj dominuoja Moteris kitoj - Vyras

Matai, tu segtuku jau tiek ir tiek prifotografuota, ir dar zymiai geriau, taip kad…

pasakė peizažų fotografuotoja Gerai Juokiasi davai, pažaidžiam žaidimą “kas greičiau suras 5 peizažus arba 5 fotkes su segtukais”? Drovus

nekoks požiūris… Liežuvis jei yra geriau, vadinasi, nebegalima kelti foto? Nekaltas taip išeina???

tiesiog vietinė “žiniukų” mafija Mirkt

Mr Froid, su segtukais, jauciu, butu lengviau… Bet zaidimo zaisti nenoriu, aciu. IksiukasAn, foto talpinti galima, jei nera visiskas marazmas. Argi as teigiau priesingai? Gi ne. Tik paminejau fakta, kad daug ju tokiu, tokiu atveju nieko nuostabaus, kad yra ir daug geresniu tu segtukiniu, ir kad nieko naujo tie segtukai. Tai va! Pasakysi, kad ir peizazu daug? Zinoma, tik gal jie ivairesni nei tie skalbiniu segtukai, be to, ziurint kaip pateiksi tuos segtukus…

Gal tau “mafijafobija”, MrFroid? Ar persekiojimo baime? O kas tie “ziniukai”??? Nekaltas

dėl daug ko galėčiau sutikti, bet… tik ne dėl žaidimo laimėtojo Ne kada tu čia paskutinį kartą matei segtuką? aš tai ir išvis nemačiau Cha cha

O as maciau, ir cia, ir ne cia…

Idėja Tarp kitko, prisiminiau, isigijusi fotika iskart isejau i kiema. Pirmas zvilgsnis uzkliuvo uz skalbiniu virves ir, aisku, segtukai… Pirma foto! Graziaaai gavosi, susifokusavo liuks! Bet… segtukai… Istryniau… Jei pats i kritika taip jautriai reaguoji, tai gal nevisiskai sveika vieta tau cia? Berods, nieko blogo kaip ir nieko gero apie tavo foto nepasakiau… O jei kas riebiau uzves, kas tada??? Nekaltas O gal tik liaupsinimu tikejaisi? P.s. I mano klausima del"mafijos" bei “ziniuku” taip ir neatsakei… Prasau atsakymo, ne tik svaidymosi nepagrystais zodziais!!!

Barnis Cha cha smagu paskaityt.

Kad ir kokie krooti butumet, vis vien kazkur surastume dar geresniu peizazu ir dar geresniu segtuku. Tad apsiraminkite ir dziaukites tuo ka sukuriat Kietas

Mes ir dziaugiames. Šypsena O pasigincyti kartais visai smagu!

Kur ta mafija ir kas tie ziniukai??? Užsispyręs Kodel nesiteiki atsakyti? Suzinoti noriu!!!

akiniuota, apsiramink. kaip mazas vaikas.