is savo siltnamio :)

is savo siltnamio :slight_smile:

Salota + svogunu laiskai + ridikeliai Gerai Niam niam

ne iš leNTkijos?

Ne viskas savo, lenntkijoj tik ponai apsipirkineja - pilnas masinas pasikrauna Labas Taip grietine tik pirktine, ir ne lentkiska, nes man ju nepatinka- neriebi Mirkt

Gerailiuks…,skanaus Niam niam

Aciu Labas

Gerai Niam niam

visi tiek kalba apie apsipirkima Lenkijoj, niekad nesu bandziusi, bet gal vertetu? Nors man importavi produktai nera iprasti, nera skanus kaip vietiniai. Toje pacioje Vokietijoje, nekalbant jau apie salis uz juru mariu nera tokiu pieno produktu, duonos variaciju, kokias turime mes cia vietiniai, mokantys brangiai Šypsena

Gerai Niam niam Niam niam Kur grietine? Užsispyręs

parduotuvej Taip Niam niam Cha cha

Jolitukas> nevertetu, pirk per akcijas tuoletini, pirk is zemesnes lentynos cia prekes ir nieko ten nesutaupysi (dazna klaida tu tipu, kad jie lygina pigiausios kategorijos prekes su musu vidutines kategorijos, nes gi nelygis pirkti prekybos centro etikete pazymta preke Cha cha ) Jau nekalbant kiek nusiperka visko per daug, cia kaip buna zmoniu, kurie - man nereikia, bet perku, nes gi su akcija “sutaupau” Cha cha Mazdaug nuo vienos prekes 1eur nuolaida, tai 5 pirksiu net 5 eur “sutaupysiu”, o va jei 10 tai dar daugiau sutaupysiu Cha chaPaimk atsitiktiniu issilavinusiu 10000 zmoniu ir atsitiktiniu tiek pat neissilavinusiu ir apklausk, kiek is kurios grupes vaziuoja i Lenkija. Gausi atsakyma - protingas, ar ne sprendimas. Aisku cia dar grotu skirtingos pajamos, bet esme, manau, aisku.

Pas mane dar kiek mzoki, savaitgali tik bus gatavi.

liantkijon tai zalios mesos ir statybiniu prekiu ir tai ne visu apsimoka vaziuot, o ten visokiu desreliu ar pieno su limonadis, tai nx Blogai Mirkt

palei vodakačkę ir ridikai auga pasirodo Vau! pzdc taškas, tai stirniukas šašlui, tai ridikas zakūskei… JuokiasiP.S. liantkijon tik ryžų bobų rūrint apsimoka… Angelas

dzux - uzsirurink su ryza boba is pavydo Labas Juokiasi

pašvamk man birką, kad įsižeisčiau Labas

dzux ****ux- **** is cia gomosiatina,. valink i savo kluba politikuot debyle Kvankt?

tai kad pats sakei, kad kai nori ką nors įžeisti, pašvampi jam birką, ko čia dabar maivais? Juokiasi

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Kvankt?Suauge vyrai o bendraujat kaip mazvaikiai Blogai