Iš kur įdubimas rėme?

Iš kur įdubimas rėme?

Butu idomi jusu versija kaip galetu atsirasti toks idubimas reme Nekaltas Motociklas vaziuoja normaliai, avarijos pedsaku nesimato, bent as nematau Nekaltas

Vairo rankena

Ta prasme gal motociklas virto ant sono ir vairo rankena atsireme i rema?

Bet dabar ziuriu kad vairo rankena sitos vietos pasiekti niekaip negali.

na tai vairo rankena gali ir perlinkti i bet kuria puse, bet siaip, nemanau, kad nuo rankenos galetu sulinkti remas! o siaip gal crasho metu gavo smugi i ta vieta, vat tau ir idubimas gaunasi…

Joa, visai tiketina. O siaip ar galetu toks idubimas tureti kazkokios itakos? Ar tai visgi tiesiog kosmetinis defektas?

cia visa duobe jau, as tai manau arba cracha apturejas arba tiesiog nuvirto kaikur ir atsireme i kaika.

Na daleiskim suzinosi is kur idubimas (pvz. ant bordiuro krito). Kas is to? Nekaltas

Tas kad man visad smalsu issiaiskinti priezasti, kad ir kas tai bebutu. Ir siaip man neteko matyti kad moto remas butu ilenktas o visa kita sveika Nekaltas

Itakos jokios nebus, tik negrazu

Supratau Šypsena Na jei tik grozis, tai man nlb svarbu.

Jei buvo crash -slidimas, rankena dasiekia baka…

aišku kaip dieną, kad pamuštas tas rėmas iš šono/apačios. O ar nuo to kas nors blogo, tai reik pasimatuot geometrijas ir pastačius tiesiai galinius šuniukus pažiūrėt kaip važiuojant ratai stovi. Labai gali būt, kad tai yra tik kosmetinis defektas, tačiau tai yra akivaizdus įrodymas, kad mocas dalyvavo avarijoje ir jis manau ne ant šono čiuoždamas tokį linkimą gavo, o būtent gavo smūgį į šitą vietą. Kad rankena taip įlenkė tai čia utopija.

Na as irgi panasiai pradedu galvoti, kad visgi crasho pedsakas NekaltasNa o rankena negali ilenkti nes sitos vietos ji tikrai nepasiektu, be to, man rodos greiciau rankena linktu nei remas.

mates savo akim kaip rankena ilenkia rema, o jei motas ciuozia pirma nusilenkia rankena, o tik tada atsitrenkia i rema, tad uzdejus nauja rankena atrodo kad neimanoma kad ji ten kabintu.

soninis smugis, turbut slistant ant sono, stuktelejo i bordiura ar panasiai, duodu 85% kad geometrija nepabego! Po to suremontuota(ar pakeista) apdaila ir tt

Na ok, apibendrinant galima sakyti kad del sito ilenkimo pergyventi nebutina.

Tas ilenkimas itakos greiciui neturi. Cha cha

Paziurek i remo prieki. Speju kad ten turetu buti pasigarbanoje, o jei taip tai jau galima pergyventi