is kur galima parsisiusti, pagamintu php "templeitu"

is kur galima parsisiusti, pagamintu php "templeitu"

is kur galima parsisiusti, pagamintu php “templateitu”, bet ne tokiu templateitu, kur dizainas yra, ir talpini info per kokia programa. Bet tokie panasus kaip buna phpBB forumai, kad susikuri uzeri ir dedi info per pati weba, taip sakant su TVS, kad butu (Turinio Valdymo Sistema). Pvz.: Kaip tokiu tinklapiu: Www.Viskas.Net e-portalas.tk ir pns, cia ne patys kurti jie yra. Gal zinot is kur tokiu parsisiusti? Kazkada buvau uztikes, bet nesidomejau tai nereikejo. Noreciau pasiziuret kelis elementus, kaip tie TVS kuriami, tai ir ieskau. Dekui visiems is ankxto.

Pateik daugiau informacijos, tada galesim kuom nors padeti, o dabar galiu pasiulyti tik google.lt ŠypsenaNors… Gali pasieskoti hotscripts.com ar panasios tematikos pusliuose

Na buna tokie tinklapiu sablonai, kad talpinti informacija. Bet ne per Dreamweaver ar kitas programas, o per pati puslapi, PHP Templates ar kazkas panasaus.

kaip suprantu, tai ieškai papraščiausių php cmsų. phpnuke.org – vienas populiariausių. bet iš tikrųjų tai man šitie dalykai nepatinka…

webtemplates.la/

nea templatejtu nerejk, nesinaudoju jeis, vat butent o2 patajke ko noriu tai PHP NUKE, rejk ajshkintis daba ejt kelis dalikelius su TVS Šypsena

Cia dar keli is populeriasniu: mamboserver.comxoops.org

***as. LiūdnasJau dvi valandas bandau instaliuot ta PHP Nuke ir nieko nesigauna Liūdnas visokie error ir t.t. kazkox nuke.sql fajlas yra, sako, tipo tokia duomenu baze rejk sukurt, bet as turiu tik 1 ir negali ant puslapiai.lt keist ar kurt naujos. Ar neimanoma ant puslapiai.lt instaliuoti php Nuke? gal kam pavyko? galetumet padeti, nes visiskai nieko nesigauna Nežinau

ziurejau, bet ten xoops pvz nera pavyzdziu, o mambo, toks nelabai

su nuke ir man buvo problemu, o xoops gali parsisiust ir susimest, bus gyvas pavyzdys. ten gan paprasta ir priedu visokiu galima parsisius pvz: wap palaikyma arba foto galerija

dekui, bandau xoops. P.S. VIs dar laukiu pagalbos su PHP Nuke Nežinau

e107.org

bet jo negalima sulietuvinti Nežinau niekur nerandu