Is kur bus toji sumauta sventine nuotaika jeigu…
…viskas uzknisa man blin paros laiko neuztenka- sesija, milijonai atsiskaitymu net nezinai nuo ko pradet, negana to dar ir visas tam meslui reik babkiu o ju kaip visada nra
vietoj to kad cia dura stumi eitum gereu ka nors naudingo padarytum;]
Peveze
na ir piktai nusiteikes… visai nebutina
man irgi darbu milijonai,net baisu pradet ka nors daryt,todel ir sedziu cia
o paskutinem parom jau bus ka veikia
Ai px- prigerk ir nustok parintis
prisigerk cia geras budas pamirs darbus
Tik poto galvos kurnors nepamirsk
na, jei viena pamirsh …tai kita turi
nepergyvenk viskas lygiai lygiai tas pats ir pas mane, ir sesija, ir atsiskaitymu dachuje ir bapkiu nera…Nu bet Bl ka dabar daryt? Gyvent tai reikia
Eik pamylek mergina, pasitusink, tai bl pajausi kad gyveni
Zinai kad gal taip ir padarysiu
o tu gal man tame reikale padesi?
mokosi tie, kurie nemoka!!!
Ko tu pergyveni viskas bus gerai
Tai mokykis, b.let! Vietoj to, kad cia rasinetum, tai mokytumeis, arba darytum kokia spargalkiu ir tuo paciu nusirasimo sistema. Tiesiog nesvaistyk laiko
Palei tas tavo sapaliones reik suprast taip kad as net keliom minutem negaliu i banga uzeit? Tox ispudis susidaro kad as cia tipo visa diena sedziu nezinai kiek laiko prie tu susiktu knygu per diena as praleidziu tai geriau ir patylek
niekas nera tobulas!
aj krc duosiu patarima:neimk tu galvon tos sesijos;]jei mokesi suktis taj viskas bus ciki.turbut fuxas dar esi ir nemoki studentisko gyvenimo gyvent;DD
Orgiazmas rašė:
aj krc duosiu patarima:neimk tu galvon tos sesijos;]jei mokesi suktis taj viskas bus ciki.turbut fuxas dar esi ir nemoki studentisko gyvenimo gyvent;DD
Siaip jau antras kursas