Iš kiek pasaulių sudarytas žmogus?

Iš kiek pasaulių sudarytas žmogus?

Sėdėjau taip dabar ir pagalvojau. Iš kelių pasaulių sudarytas žmogus? Vienas, tai tas, kuriame mes gyvename ir kuriame mus pažįsta kiti, kitas, tai tas kuris musų viduje, kurį pažįstame tik mes ir kiti jo nemato arba nenori matyti, beje manau merginos ir vaikinai iško tokio partnerio kuris suprastų tą antrą pasaulį Kiek jųs turite pasaulių? P.S.: Galite ir neatsakinėti nes pastebėjau, kad čia kažkoks klanas bangoje, jei naujas esi, tai visi mano nežinia ką.

Turiu mažiausiai 4 pasaulius NekaltasBlogai, turbūt…

Jokio cia klano nera Cha cha ApkabinimasAs turiu viena pasauli. Bet uztat veida turiu dangstyti kaukemis Nustebęs Nepatinka tai man, bet as dar nesu toks stiprus, kad apsieiciau be ju Angelas

vienas pasaulis, daug keliu, kuriais vienu metu nepaeisi, o jei ir bandysi per visus perbegt, tai ir bus begimas, o ne ejimas… ups apie ka cia as… visiems mum reikia kazko, bet ne visi susimasto, kad kazko kitam reikia… memento mori… nors gal ir ne i tema - atleiskit, labai impulsyviai parasiau

kazhkaip nelb supratau klausimo…

…kaip save “pateiksi”…taip tave ir priims…tad neburnok nieo nebaiges… JuokiasiGėlė

tu priklausau tam ‘klanui’ Pavargęs

Ash matyt sudaryta ish vienos pagrindines dalies, kuri aplipusi daugybe shalutiniu- gyventi viena gyvenima kartais darosi nuobodu… Need some changes… kad ishliptum ish rutinines kasdienybes. ;]

zinau tik tai kad zmogu supa 9 auros…tie 9 sluoksniai…o del gyvenimu…tai manau nieks nezino kiek ju turi…

netgi is viso vieno… gali dar skirstyti i tuos, kada buni vienas, kada su draugais, kada su pazystamais, kada su nepazystamais ir t.t… bet kam to reik, kai zinai, kad tai tik dalys sudarancios visuma.

… jo ir dar kiek, net apdovanoti tais auru regejimais nemato… isivaizduoji?

na jo…ka padarysi kad nemato,…siaip vapse kas per tema…mes cia gal kokie mokslininkai Labas

Šiaip tai man rodos ne 3, o 4. Ir vadinasi “kažkieno tai” kvadratas.( Vat kieno tai nepamenu Drovus)

Turiu 4pasaulius. Kiekvienam vyrauja viena ish pasaulio materiju. Taip kad kiekvienam ash gyvenu skirtingai.

Kiekvienas turime tiek pasauliu, kiek ju mums reikia save rializuoti.

“Visi mano nezinia ka”… Gal gali pakomentuoti ka tuo norejai pasakyti ? Kas tie “visi”, kas tas “nezinia ka” ? :confused: Man asmeniskai visiskai tas pats kiek zinuciu parase zmogus ar pries kiek laiko jis uzsiregistravo… Svarbiausia ka jis galvoja, ka jis raso… Gal as koks keistas ? Šypsena Be to kas tas “klanas” ? Manau reikia tik dziaugtis jei nepriklausai jokiam “klanui”… “Klanai” reikalingi silpniem zmonem… O pasaulis, manau, yra vienas… Tik zmoniu mumyse yra daugybe ir kiekvienas priima ji skirtingai ir skirtingai jame gyvena…

ash turiu daug pasauliu ir daug gyvenimu,kurie zinomi tik mane vienai Angelas

Mano pasaulis yra vienas… aš jame gyvenu. Tik niekaip nesiseka suintegruoti man jo viso vienu kartu. Nekaltas

Vienas arba simtai. Cha cha Siaip tai neimanoma atsakyt, ta prasme kuria paklausei tai cia begalybe prigalvot galima. Vienur esi kai miegi, kitur kai uzgeri ir t.t. O siaip yra vienas pasaulis, visa kita tai yra musu kuno reagavimas i ji, o jis priklauso nuo musu.