Is kaloneliu girdisi svilpimas, kame reikalas

Is kaloneliu girdisi svilpimas, kame reikalas

Programoje atsakingoje uz garsa svilpimai blokuojami, is kur tas ikirus svilpimas?

Na manau cia is garso plokstes sitie svilpimai ateina o kaip juos is ten istraukti tai nezinau beje kokia garso plokste? ir kokie kalasai

cia zinok visi telepatai sedi ir visi zyno kokia pas tave garso plokste.

Atleiskite, kad is karto neinformavau, taigis: Garso draiverio versija: 5.10.0.5530 DirectX versija: DirectX 9.0b Audio kontrolierius: nVidia (006A) Kodekas AC97: ALC655

Niu, zhinia - hardware’as lievas. Ash kaip daktaras su osciloskopu kiekviena kompo shirdies duzhi jauchiau su integralinta garsushke kai 5.1 ausines nusipirkau. Tiesa, pas mano pagrindini kompa mama kraupiai geltona (DFI). Butu intelyte tokiu bajeriu nebootu. Sprendimas - nauja garsushke. Creative’a nukoviau. Patenkintas, arba mirtina tyla, arba muzons shniokshc i visks naaarmaliai.

Perjunk gabalą Nekaltas Juokiasi

Tiesa, pas mane 5+1 Creative. Svilpimas, kaip ziogai vasara. Savotiskas relaxas, kurio noriu atsikratyti.

Aga, laabai savotishkas. Ir malonumas labai ginchytinas. Pomentom. Buvo pas viena veikeja tokis. Neatsimenu kaip ishsprendem. Bet pinigeliu nereikejo investuot. Toli garsushke perkelinejom, toli winduose kampu ieshkojom. Pashaliniai triukshmai - normalu, bet shvilpimas kazhkokis - ne.

Shvilpti tikrai neturi. Magistrales darbas - normalu, bet generuot jokiu garsu neturi. Nuoshirdzhiai sakau - nezhinau kame bajeris. Turiu pachiupineti sistema, kad atsakychiau kame kampai. Paprastai pachiupinejes ash jau ne atsakineju, o sprendzhiu.

dziaukis, atpalaiduoja po sunkios darbo dienos Cha cha

Pradedam ciupinet, ko reikia…