Irodykit jog yra dievas.
Irodykit jog yra dievas,tai ir as i ji pradesiu tiketi.Mano manimu zmones tiki i dieva nes tai suteikia vilties.Tai tas pats kaip tiketi i elektros stulpa ar i auksini versi.
durnas tu kaip bato aulas,net mokslininkaj to irodyt negali!
kadangi as juo netikiu, tai nelabai galiu ka nors irodyti… siaip sutinku, kad zmones turbut tiki, nes tai jiems suteikia kazkokios vilties
Ble čia tau nieks neprivalo to įrodynėti… tiesiog patys žmonės pasirenka kuo tikėti
ir vel piktas…?
piktas!bo durni klausimaj uzwejkia
Zinau kad neprivalo irodineti.Bet koks tikslas tiketi?Kas nors pritariate man jog tikima tik del to jog tai suteikia vilties?
jei pasiskaitytum auksciau, tai pamatytum, kad kazkas pritaria…
Lexsus per greit uzsiveiki… Atsimink mano kaledini palinkejima
Iš dalies… tiki,nes taj netik teikia vilties,bet galbūt atsako į klausimus,kurie mums kelia nerimą…
Aisku nereikia nervuotis.Nervus i konservus!
Hm… o kokiu budu per tikejima galima atsakyma rasti i keliancius nerima klausimus?
aš galiu nebent bandyt įrodinėt kad jo nėra… netikiu žmonių prasimanytais dievais. nereikia man jų…
(jei kada prireiks tai susigalvosiu savo… )
BlackLiN rašė:
zujkeete rašė:
kinetix rašė:
Zinau kad neprivalo irodineti.Bet koks tikslas tiketi?Kas nors pritariate man jog tikima tik del to jog tai suteikia vilties?Iš dalies… tiki,nes taj netik teikia vilties,bet galbūt atsako į klausimus,kurie mums kelia nerimą…
Hm…
o kokiu budu per tikejima galima atsakyma rasti i keliancius nerima klausimus?
Pvz. iš kur atsirado žmogus? arba… kas sukūrė pasaulį
zujkeete rašė:
BlackLiN rašė:
zujkeete rašė:
kinetix rašė:
Zinau kad neprivalo irodineti.Bet koks tikslas tiketi?Kas nors pritariate man jog tikima tik del to jog tai suteikia vilties?Iš dalies… tiki,nes taj netik teikia vilties,bet galbūt atsako į klausimus,kurie mums kelia nerimą…
Hm…
![]()
zmogus is bezdzioniu, o pasaulis is kur atsirado irgi yra kazkokia teorija
Anyway, tada is kur atsirado dievas, kuris viska sukure?
maladiec psichopate ir BlackLiN kad netikit i dieva.Net popiezius pripazino jog zmogus issivyste is bezdziones.
psichopate rašė:
aš galiu nebent bandyt įrodinėt kad jo nėra… netikiu žmonių prasimanytais dievais. nereikia man jų…
(jei kada prireiks tai susigalvosiu savo…)
va va… kai reikes susikursiu ir as
kinetix rašė:
maladiec psichopate ir BlackLiN kad netikit i dieva.Net popiezius pripazino jog zmogus issivyste is bezdziones.
aciu uz pagyrima…
As manau dievo nera…
BlackLiN rašė:
zujkeete rašė:
BlackLiN rašė:
zujkeete rašė:
kinetix rašė:
Hm…
![]()
zmogus is bezdzioniu, o pasaulis is kur atsirado irgi yra kazkokia teorija
Anyway, tada is kur atsirado dievas, kuris viska sukure?
Iš kur ble aš žinau? Aš pati tuo netikiu… tik teigiu jog yra žmonių kurie tuo tiki…