irgi raudona :D

irgi raudona :smiley:

Nu ir reikėjo čia viską sugadint? Piktas

3 auto raudonos ir dar snukis raudonas Cha chai realybe grazinau, o ne ferariai, xujariai, 250 kW ir t.t. Juokiasi

Blia, savo ideciau is konteksto iskristu, bo su ekranu lcd ir bt

youtube.com/watch?v=ekyt2y2i4wIcia ne shita?

wilis> GeraiSIkseris>Kad man regis nebrangiai dabar tu kameru galima nupirkti.

o tai čia tipo norma trečia nakties skambinėt į duris? Nes jei ten kaimynų nėra, tai faktas, kad su tikslu. O ir jei jau įeit bando, tai faktas, kad žino, jog tu fjorduose.

Nakcius Juokiasi panasi

Cia tai tokia barzdos stiliaus apie nieką ’ va, aš turiu išskirtinę’ Cha cha ny bbs ny gęgutė su tuo smirdanciu japonų salonu Cha cha wilis neišsižeisk Cha cha

Nikuja ji ne isskirtine, trantas siaip, bet tas archajiskumas man ir patinka. Neturiu to tokio iprocio aukstint tas auto, kurias turiu, ir puikiai suprantu ju visu minusus.

Nu smagi vieta tamsiems žiemos vakarams Gerai Cha chaWilis - jei jau archajiškumas, tai reikėjo griaut kokį subaru XT Girtas, arba Mitsubishi Sapporo Gerai

pažįstamas medžiotojas prašė, kad parsiųsčiau kažkokia hc300m kamerą. Sakė tipo giria kiti, o ir kaina apie 60-70e.

nepamenu db, kazkokie studentai pardoda ir nuomoja ta iranga visokia tokia elektronine, ausines egzams nusirasyt, kameras va tokias nuo judesio, arba per Mobilusis ijungiamas. pries kelis metus draugelis kazka tokio nuomavo. seip kas sekimais uzsiima, adavokatai visokie, sekliu kantoros, per tuos pasiklausinet reiktu.

As neturiu tiek vietos, kiek noreciau igriaut Šypsena

tai jei bent kiek yra aukščio ir priedangos, tai kad ir wifi kamera paprasta Nekaltas

Yra kameru ant akumu, kurios pamaciusios judesi, aktyvuoja filmavima.

Važiuok tiesiai pas Vyr ir duok į snukį. Vis tiek yra už ką. Cha cha

Juokiasi

Nei tu lauzysi ta nosi nei ka Šypsena

Pasiemi koki telefona pigesni androida ir pastatai, kad filmuotu su appsu pasidarai kad reguotu i judesius ir randi ta GaidY.