Na va…
ir vel esu be panos. Tik del to kad perdaug ja mylejau, perdaug ji man buvo reikalinga kad neskambint jai ir nesusitikinet. Is pradziu viskas buvo nerealu! Buvau pats laimingiausias vaikinas o ji pati laimingiausia mergina, ji jautesi ypatinga salia manes, as irgi jauciausi ypatingas nes ji sake man tokius dalykus ir pamate manyje to, ko nemate ir nesake nei viena kita…
bet taip negalima daryt. merginos turi jaudintis, pergyvent del savo bahuro. kartais jis turi dingti keliom dienom. kartais merginai turi atrodyt kad jis su kita. tada pana pradeda nervintis, parintis, ima pavydas, nori ji sugrazint, arba isvengti nezinomybes. tokios draugystes ilgesnes. merginos jausmai visalaik isikaitina…
bet kodel taip yra?.. kodel turi but viskas tiap blogai? juk taip gali but tik tuo atveju, jeigu vaikinui patinka mergina, labai patinka, bet jis nemyli jos taip kad galetu. Man labai reikejo mano panos… ir labai isimylejau i ja… negalejau jos skaudint ir apgaudinet… negalejau nerasyt kasvakara, neskambint…
bet panom tai nusibosta. nusibosta pernelyg pasiekiamas vaikinas.
meile yra ziauri. pradedu galvot kad is principo negali but ilgu ir labai laimingu santykiu. Kad du zmones skraidytu vienas nuo kito padebesyse kokius 6 menesius… As netikiu… Butinai reikia ishsiskirti kuriam laikui, vel sugrizt… ar pan. ar pan…
Gaila kad pasaulis toks ziaurus. As suprantu. Ir man nusibostu mergina kuri 3 menesius tik ir kabinetusi man ant kaklo. Bet gal ir ne… juk su mano buvusia as buvau laimjngas visa menesi… ji irgi buvo laiminga… kol jos buves vaikinas, su kuriuo ji draugavo pries mane nerado sau kitos. Ja sueme pavydas, juk ji taip ji kazkada mylejo… pradejo galvot apie ji… o as nedingdavau. Jos pasamonei tikriausiai atrode kad as esu jos ir manes nereikia siekti… o su tuo buvusiu ji but nenori, bet myli ji… aj …
karoce
dar karta isitikinau kad niekam nereikia tikrai mylincio vaikino. Ir kada as vel sutiksiu tokia mergina, kuri man patiks. Patiks taip kaip ji…
Nezinau…
Nezinau kaip cia pasakyti-kalbi niekus, bet gal ir ne…
Bet ar ne per mazi terminai(NET 6 menesius,3 menesius, jau menesi laimingas ar pan.). Kai tai pavirs metais, tada ir zinosi.
gal tu ir teisus is dalies siaip tai nemanau kad kazka padetu jei paimtum ir paprasciausiai dingtum keliom dienom cia keistai atrodo. o siaip tas issiskyrimas kuriam laikui ir savaime gi gaunasi. vistiek nors ir budami kartu zmones turi savo gyvenimus. tai vienam tai kitam prireikia kazkur isvaziuoti, ar paprascausiai pabuti su savo draugais be antosios puses
perskaiciau nuo pradzu iki galo …
tikrai apmaudu …
tokia jau meile …
kaip sakoma : liubov - eto neistovoje vlechenije k tomu, kto ubegaet ot nas …
todel kai mes pasiekiam to, ko norejom … tampa jau nebeidomu, ir norisi jau kaz ko kito …
bet kai jauti kad tas zmogus yra tas, su kuriuo noretum bbuti visa gyvenima, kai ir jis pats …ir nebegali liautis galvoti apie ji, kaip ir jis apie tave …tei visos tos mintys isnysta …
na bet kokiu atveju, ji ne tau buvo skirta…
reikias dar viskas pries akis …