Ir vel 2rna apklausa: ar galite nuosirdziai pasakyti slaptus jausmus?

Ir vel 2rna apklausa: ar galite nuosirdziai pasakyti slaptus jausmus?

You know, things the lovers do
Walks on the beach and say:
-I love, pooh
-I love you to
<green eyed peas- shut up>

Ar galite pasakyti savo nuosirdziausius jausmus zmogui kitam?

As nea… niekad… sakiau tik du kartus merginai, kad ji man patinka:

1. kai ji man nepatiko ir buvo baisia liudna, nes suprato, kad man ji nepatinka… todel pagalvojau, kad miela jai butu suzinoti, kad man patinka, nors tai buvo ir melas…
  2. kitai, kuri man ir dabar patinka, bet per smsŠypsena tikroveje ne uz ka to nepasakyciau… uz tai, aisq, reikia mane nusauti, bet nepasakyciau…

teorishkai tai galėčiauCha cha O praktiškai tai visuomet sunkiauNekaltas

Nu nevaryk Šypsena Negi taip sunku pasakyti, tiesa, kai as bujau jaunutis tai irgi sunku budavo, bet is to isaugama ir dabar nejauciu kompekso raudinuoti Drovus pries Moteris
tai va daryk isvadas ir tave reika Ignoruoju nusaut, jei tu tai Flirtas napasakysi ka jautiGėlė

nezinau. turbut kad ne. nebent girtas;]

teletabiai waldo !

Pavargęs aplinkui vieni narkomanaiVeee

ne tik narkomanai,bet ir protiskai atsilike!!!NežinauNežinauPavargęsPavargęs

bandew, bet neisejo Drovus

visada sakau tiesa i akis…nes veliau jei nepasakau tai gailiuosi…Nustebęs
o kai pasakei ir sulaukei ne to ko tikejais tai bent zinai jog bandei…Taip

Gerai JuokiasiJuokiasi

nzn kodel bet prajuokinaiCha cha

vien tas zhodis slaptas tai reishkias slaptas ir niekam nereik zhinot.

Šypsena na cia panaudojau sita zodi kiek kitokia prasme- norejau pasakyti, kad jausmus, kuriu neskelbi viesai… kazka, kas giliai tavo sirdyje- vienam zmogui dar gali pasakyti, butent TAM zmogui

tai ir neskelbsiu viesai…Nekaltas
P.S. temoje &quot;ir vel 2rna apklausa&quot; jei galvoji, kasd durna, tai kam kuri tema?Liežuvis

todel ,akd dabar man tragiska nuotaika… ilga istorija… bet esme tame- ka tik sms gavau is tos, kuri man patinka: …nenoriu, kad kitaip suprastum musu draugyste…
nx… suprantat, ane, kaip jauciuos:////

niu suprantu, kad jautiesi blogai… bet sita tema nemanau, kad ilgai cia busNe geriau butum apie savo Sudužusi širdis parases dienorastyjeLiežuvis

tai blemba imk ir pasakyk jai ka jauti…ka prarasi??Nekaltas

O Man Tej WiskAs PAprStA : MeEeLi-NemEeLi, BuCIuoJi-NuBuCIuoJi, Ir Wsio… TaipTaipTaip bet SHeiJp DaZniawSiaj WiskAs I GerIasnia PuSia KreEpsTa, ToDe GawNas KAd iR Meeli, IR BuCIuoJi…Cha chaCha chaCha chaTaipTaipTaip

Va, mano nuomone sutampa. Visada viska praktiskai sunkiau igyvendinti,nors teoriskai tai neatrodo sunku!

Juokiasiprajuokinai graziai rasai gerrras stiliusCha cha