ir uz ka dizaineriai gaun
cia neva subaru dzipas, bet ganetitai toks baisokas…tad naturaliai kyla klausimas, uz ka dizaineriai guna bapkes…
As atleisciau ne tik Subaru, bet ir BMW dizainerius. Paskutinius dar i teisma paduociau uz subjaurota koncerno ivaizdi. reabilituociau tik tuos gal, kurie 1 kure…
bmw dizainerius, kuriusius busima troike, paskatinciau konkreciom piniginem sumom. Liuks.
na subaru niekada nepasizymejo savo dizainu, ju arklukas ne dizainas, o mechaniniai agregatai, na bet aisku sitas karosas perziangia visas ribas… fu…
jo BMW trojke nerealiai atrodo pavasari atvaziuos ir i Lietuva
o del Subaru- Karosas liux apibudinimas
na man 7 patinka, neturiu neiko pries, Z4 irgi, kaip ir pirmas, tik X3 nelabai, nebent su su sport paketu, o 5 priklausomai nuo spalvos ir ratu 3 naujas beviek liuks, tik galas blankokas man…na o kas liecia Subaru, tai impreza cool dabar atrodo, o Legazy is vis super…tik deja, naujas dzipas baisus…
nu ir *****
Ech subaru, subaru, o as noreciau, kad cia butu KIA. tik ne subaru
Kas cia svaigsta kad nauji BMW lievi?? Visi labai gerai atrodo (ypac juodos spalvos). Ir butent del dizaino vel padijejo BMW prekybos apimtys. Ble laikai keiciasi. Ka jus norit kad BMW koncernas isleistu antra chuliganke??? Nesposinkit
Bavaras, jei tau patinka BMW dizainas, tai viskas ok, bet nebutina jo savo nuomones grusti kitiems…man patinka BMW dizainas, bet mano mazulei ne tai ka daryti?
tox subaru a la fiat multipla, feeee
disbalanso sedevras