Ir pas mane problemos su peciuku (Audi 90, 89\')

Ir pas mane problemos su peciuku (Audi 90, 89’)

Sveiki,

Pas mane Audi 90, 89 metu su kondicionierium (ir el. klimato kontrole).

Viskas veike mormaliai. Nuo ziemos iki vasaros pabaigos viskas buvo ok. Kondicionierius ir sildymas veike gerai.
Taciau rugsejo pradzioje pradejo kazkas darytis su temperatura. Reikedavo temperatura padaryti 2 laipsniais daugiau, kad butu tokia, kokia reikia. As galvoju, kad kazkas su termometrais (pas mane ju lyg du - lauko ir vidaus).
O pries savaite prasidejo dar liudnesni dalykai - nustacius ant oro putimo stiprumo padeties Auto (pas mane is viso lo, auto ir hi), girdisi kazkoks labai zydimas ir labai labai is leto pucia ora.
Nustacius HI - ventiliatorius pucia trupuri stipriau, bet vis tiek silpniau nei seniau ant Auto. Taciau to zyzimo nesigirdi.
Tikiuosi ne per daug vaizdingai papasakojau.
As tokiuose reikaluose nelabai gaudausi. Galvoju gal i koki servisa varyti.
Gal man keisti visa ventiliatoriu (i naudota ar nauja)?
Laukiu pasiulymu.

Nezinau kokia ten pas tave oro paemimo sistema, bet gal ten medzio lapu pribirejo???
Labas Labas Labas

Gal kaip nors ant ventiliatoriaus vandens vis patekdavo, ar plastmasines apsaugos neitruke…ar kaip ten pas tave, na vienzo pasiziurek, man pvz su golfu taip buvo panasiai tai teko paty varikliuka keisti…Is pradziu pradejo sunkiau sukti ir garsai pasaliniai atsirado, o veliau isvis priduso…