Ir nereikia aiškint, kad blondinės - protingos
Ginger rašė:
Martynuk,
Tas tavo "Ai,Ginger,tegul renkasi" skamba labai atmestinai.Tai gal ir nereikejo kelti,t.y.gvildenti tokios temos
Cia mano abejingas poziuris i stereotipa, kad nugaletojai renkasi blondines. Nu, tai, sakau, tegu sau ir renkasi, kad tokie skystaprociai tie nugaletojai, kad tik pagal plauku spalva tesugeba issirintki.
ech jus…Ash "ryzha" ir man gerai, man nieko netruksta! proto trukumu nesiskundzhiu!
Ai, Ginger, tegu renkasi. As tai megstu rinktis ne pagal plauku spalva, bet pagal visa kompleksa savybiu.
Ar jis vedes, specialiai dometis nereikia - uztenka jo komentarus kituose forumuose perskaityti. Beveik visur zmona pamini
Stazija rašė:
O Rejyte
teisingai…tegu geriau padeda zmonai vezymeli pastumdyti jai reikia
Vat as nesidomiu ar vedes ar nevedes raso
Dabar pries atsakant reiks paziureti.Tada iskarto pasikeicia nuomone apie zmogu
Tai labai gerai kai gauna kita karta vyrai i kaulus,…ypac vede, kai kisa nosi kur nereikia
Rejyte
ane…?
xi xi
Nenusimink, Stazija, viskas bus gerai.
Mane tai jau uzkniso Martynuko kabinejimasis prie graziu merginu. Kiekviena savaite jis vis kita kritikuoja, o sita blondine - net antra karta. Tu geriau ne merginu nuotraukas studijuok ir po pazinciu puslapius landziok, o savo zmonele pasirupink…
Nu, Rejyte, pavarei grieztai tu cia.
Jo…gal ir teisingai pasakyta ,kuo daugiau i zmogu kreipia demesi tuo jis stipresnis".Nes pradedi galvoti priesnuodi…kaip atsiginti…xi xi…Kaip sakant greiciau prisitaikom prie gyvenimo nesklandumu, kliuciu…ir mokam jas apeit, ar apvaziuot
…Ir poto liekam pavadintos ,durnomis, kvailomis"…arba dar geriau…
Bet nieko jau mes pripratom…turim antivirusines programasxi xi
As tau pilnai pritariu.Del ko apie jas dau tiek prikurta
Nu kaip cia pasakius… toji is pazinciu galejo bent jau apie save be klaidu pabarskinti klaviatura…
O jei blondi nei peroksidu, nei naturaliai, o normaliais dazais. Kaip tada?
tada jau chrien poimios .blondines jega .
Na gi ne visos mes tokios.
Tuo labiau, kad šitos dvi yra aiškiai dažytos.
Išimčių visada būna, bet jos tik patvirtina taisyklę. O štai jums taisyklė:
http://www.draugas.lt/konkretus.cfm?user=44564
atkreipkite dėmesį į nuotrauką ir gramatines klaidas. O rašo universiteto studentė, galbūt net ir trečio kurso.
ir visos su dzinsais
fainas filmas…
aha…ir man fajnas