IR LIKO IS PRELUD’o TIKTAI NUOTRAUKOS…
tarakonyjau
nebuk cia tevas…niekam neydomu,ir nusilupk ta "70" zenkla nuo galinio lango…
zhiuriu bmwistu jau po bishki aciranda…
MartynuXMelynspropeleris, nrvz …
Me irgi 3xx ir 5xx draiveris
100% esi pats kaltas. nes tau teisingai pasake - rucnikas stovejimui (ce amerikonishkai) ir dar naudojamas (bent jau sportininku o ne reisboju) visihko "hairpino" metu tempti rucnika 90% posukyje visai "nekruta" o su fwd net sakyciau juokingai atrodo kai priekis sokinedamas tokiu atveju bando gaudyti paskutini asfalta del civilines pakabos.
2 MartynuXMelynspropeleris:
Ydomu, kaip pac su savo 325 vazineji…
no offence
tai susitvarkysiu…nia karas…bus tu babkiu…dabar jau ramiau vazineju…
buvo masina draskymui…tik nezinojau kainu…
dabar pakeiciau nuomone
Cia gal ne visai i tema:
vakar per kazkokia radio stoti nugirdau, kad amerikej po to filmo (fast and furiuos) jau daug masinu buvo sudauzyta, tai dabar buvo nutarta, kad policija budes prie kino teatru masinu stovejimo aiksteliu ir bandys daryt tvarka. Vilniuj esu mates, kaip vaikigaliai po Taxi su savo geldom is proto eina…
Vadinasi geras filmas, jei sukelia tokias emocijas…! )))
Gal kas zino to filmo koki adresiuka internete… nes iki Lietuvos negreit atvaziuos…, tai bent anonsus paskaitineciau…! Nors is kito spuses, jei vertas ziurejimo, tai galima paspausti filmu platinimo kompanijas, kad atgabentu ta filmuka ir i Lietuva…!
tai wot…tokios zinios…
atvaziavo ruselis, ywertino …pradziai 1200$ sutvarkyt…tai pasirodo dar ir priekinis ratas klishas…jptvjmt!!!
ir dar prieky paciam reiks susitvarkyt…rytoj leksiu ziuret kas ten vyksta…
visko gale paskaiciuosiu kiek isejo sitas pasidraskymas…
o gal ir ne…bo turesiu galwos skawsma…
NU JO REIKALIUKAI NEKOKIE ARDYK ANT DALIU JAPONIU DALYS NERA PIGIOS KAZKIEK ATGAUSI
Tai kazi ar verta…nu nezinau, kokia ten JAV tvarka…Kai dar dirbau draudimo kompanijoje, tai galiojo tokia nuostata - jei masinos remontas virshija 75% jos vertes, remontuoti jos nebeapsimoka. Nu bet nezinau, kaip ten pas jus yra. Bet kokiu atveju, reikia draustis nuo visu nelaimiu…ZNu bet aishku "Posle draki kulakami ne majacut"
Blia kaip gaila, o dar viena is mmegstamiausiu masinyciu Preliudas. Ale ble kaip gaila nerealiai. **** galejai jau man atiduoti prie sudauzydamas.
uzuojauta,uzuojauta.ale visgi pats kaltas,blogiau kai ateini ir randi savo masina sudauzyta,o kaltu nera.yra man taip buve,tai nei verkt nei juoktis,o remontas kainavo 3000 litovcu.
geles ir vainikai "preliudo" shermenims ish shiuarytines pakrantes (tarp Boston’o ir New York’o)
To "karakiri"> kita karta surask kokia apleista "mall’a" ir praktikuok tuos numerius parkinge.
dekoju uz uzuojautas
ir vainikai priimti…
ex sexpapasha o tai cia tavo koordinates tarp ny ir bostono???
nes mano preludas kaip tik cia ir stovi…
buvau paziuret,tai galinis tiltas su mesom israutas ir perlinkes…
rytoj kazkoks rusas vaziuoja paziuret kiek kainuos sutvarkyt…
ir reik isvest is ten kur stovi , bo chardzina 20$ y para…
paklausiau kiek kainuos iki namu parvezt…tai nei daug nei mazai…300$
jauciu reiks issinuomot tacka su vezimu ir paciam parsivezt…bo minusas eina tai kaip uz tevyne…
ale tu qrva qrva…
karakiri>
uzuojautos…ale nepergyvenk taip svarbu kad pac nenukentejai, o visa kita tai tik metalo gabalas ir daugiau nieko…
joke per asaras…
dekoju uz uzuojautas…
siandien vaziuosiu paziuret kaip ten yra ir padarysim nuotrauku turbut…
nieko ten nuostabaus tiesA pasakius…
ta vakara tai kazkaip juokinga buvo , bet va kai ryte atsikeliau tai kazkaip dingo juokas…
ir dar blt y teisma…nenueisiu…atvaziuos issivez…
karoce, dabar tik spet moket visiem…
eh…
Svarbiausia už tą betono bloką reiks sumokėti ir už taksi su mirgalke
Džiaukas per ašaras
uzuojautos…
gerai kad dar pats gyvas ir sveikas