ir grazus ju gyventojas

ir grazus ju gyventojas

ir “grazi” fotokortele

kur cia tas grozis Girtas

gyventojas gražus…

kiek svere?

Dzukeli, nesupranti tu grozio… va jai dar kokie 7 suversti i kruva butu tai izvis gali apsis.hikt is grozio… o jai dar alaus skarbone salia cigareciu guletu Myliu

kazko retokai siais metais su tokiais groziais tenka susidurt Užsispyręs

Vitai> man tai labiau patiktu, jei tas liastukas dar labiau po smeli butu isvoliotas Gerai

kuo jum tas smelis taip nepatinka, zvuvis atrodo gyva gal pries fotkinant pasokinejo ir “susitepe” nemautau cia nieko tokio baisaus (gal nebuvo galymybes nufotkint ant kito pagrindo). manua kolegos leimikis tikrai neblogas

o beshokinedama is kisenes L&M pokeli issitrauke, nes labai susinervino ir parukyt uzsimane…

sveikinimai su laimikiu ir uzuojauta del “vaziavimu”. Zinau kaip sunku nufotkint prie Kursmariu gyva karsi kad nebutu smeliuotas Ufff Užsispyręs Gal kita kart reiks iskart pridauzt o ne i sietka deti. Nekaltas Tada gules visi kaip fotomodeliai ir visi komentatoriai bus patenkinti.

Vycia29 blia tau matau tai tik palazdavot, dek savo meno sedevrus , tik nusipirk povandeniny fotika kad jau grazi gautusi ne ant kranto kur nors PavargęsAs pvz fotkinu tik sau kaip atsiminima kada ko ir kiek pagavau, dar saviem parodau…

Vycia, turniau tu bled Juokiasi

MT, tau tai zvis patylet reiktu, ne jai jau tau kas nepatinka tai kas antras zodis *****. O tokiais komentarais savo pabalusiu eseriu lavonu kruvos neatmazinsi Cha cha P.S. turiu povandenini fotika jaigu ka SVO, ispusk 8==D Mirkt

Vycia kai is katerio pazvejosi galesi pajuodusias zuvis pafotkint idomu kaip seksis Cha cha Cha chaO Man zuvis ne lavonas, mesa ne lavoniena tai maistas skanus, nu aisku kiekvienam savo…

as kai vandenyne laivo pazvejoju tai buna daug skanios zuvies, buna ir foto su dezem zuvies, bet tokiu foto nebededu, nes jos negrazios. zuvis yra laimikis kai ji ka tik istraukta ir gyva. kai nebegyva sustirus ir pabalus - mesa. ir galerija vadinas “laimikiai”, o ne “mesa”

mesa ir yra laimikis Gerai Niam niam

kazkaip idomu pasidare kaip Vycia komentuotu medziotoju forume Nekaltas

Vyciai turbūt visai stogas nučiuožė… Apsvaigęs Juokiasi

Nu nuciuoze nenuciuoze, galvokit kaip norit… Tiesiog mano paziuris i zuvi ir zvejyba labai pasikete nuo to, koks buvo pries 10 ar 5 metus. Kazkada ir man taip atrodoe kuo daugiau tuo graziau ir geriau ir kruciau. dabar taip nebeatrodo - issilavinimas turbut dave savo Be be be Juokiasi