ir grazus ju gyventojas
ir “grazi” fotokortele
kur cia tas grozis
gyventojas gražus…
kiek svere?
Dzukeli, nesupranti tu grozio… va jai dar kokie 7 suversti i kruva butu tai izvis gali apsis.hikt is grozio… o jai dar alaus skarbone salia cigareciu guletu
kazko retokai siais metais su tokiais groziais tenka susidurt
Vitai> man tai labiau patiktu, jei tas liastukas dar labiau po smeli butu isvoliotas
kuo jum tas smelis taip nepatinka, zvuvis atrodo gyva gal pries fotkinant pasokinejo ir “susitepe” nemautau cia nieko tokio baisaus (gal nebuvo galymybes nufotkint ant kito pagrindo). manua kolegos leimikis tikrai neblogas
o beshokinedama is kisenes L&M pokeli issitrauke, nes labai susinervino ir parukyt uzsimane…
sveikinimai su laimikiu ir uzuojauta del “vaziavimu”. Zinau kaip sunku nufotkint prie Kursmariu gyva karsi kad nebutu smeliuotas
Gal kita kart reiks iskart pridauzt o ne i sietka deti.
Tada gules visi kaip fotomodeliai ir visi komentatoriai bus patenkinti.
Vycia29 blia tau matau tai tik palazdavot, dek savo meno sedevrus , tik nusipirk povandeniny fotika kad jau grazi gautusi ne ant kranto kur nors As pvz fotkinu tik sau kaip atsiminima kada ko ir kiek pagavau, dar saviem parodau…
Vycia, turniau tu bled
MT, tau tai zvis patylet reiktu, ne jai jau tau kas nepatinka tai kas antras zodis *****. O tokiais komentarais savo pabalusiu eseriu lavonu kruvos neatmazinsi P.S. turiu povandenini fotika jaigu ka SVO, ispusk 8==D
Vycia kai is katerio pazvejosi galesi pajuodusias zuvis pafotkint idomu kaip seksis
O Man zuvis ne lavonas, mesa ne lavoniena tai maistas skanus, nu aisku kiekvienam savo…
as kai vandenyne laivo pazvejoju tai buna daug skanios zuvies, buna ir foto su dezem zuvies, bet tokiu foto nebededu, nes jos negrazios. zuvis yra laimikis kai ji ka tik istraukta ir gyva. kai nebegyva sustirus ir pabalus - mesa. ir galerija vadinas “laimikiai”, o ne “mesa”
mesa ir yra laimikis
kazkaip idomu pasidare kaip Vycia komentuotu medziotoju forume
Vyciai turbūt visai stogas nučiuožė…
Nu nuciuoze nenuciuoze, galvokit kaip norit… Tiesiog mano paziuris i zuvi ir zvejyba labai pasikete nuo to, koks buvo pries 10 ar 5 metus. Kazkada ir man taip atrodoe kuo daugiau tuo graziau ir geriau ir kruciau. dabar taip nebeatrodo - issilavinimas turbut dave savo