IR Band

IR Band

Šį penktadienį vasario 26 dieną grupės IR frontman’as Germanas Skoris svečiuosis muzikinėje-pramoginėje TV1 pokalbių laidoje “Dušas”.

Transliacijos pradžia 23:35

o tai ponaitis ten taip visiems patiko, kad ir vel pasikviete Valio;>>

Paziurejau vakar nakt. Pasakysiu apie tave, Germanai, vienu zodziu - PAMAIVA!Be be beJuokiasi Cia as nepiktai, cia siaip - pralinksminaiLabas

ot velnias… o man aišku iš galvos išgaravo, kad rodys ;(Cha cha

IR tik ka pabaige dainos Hell video klipo montazho darbus!

rezultata jau galite pamatyti www.myspace.com/irband

gero ziurejimo;]

Idomu idomu. Kur sena sudetis - tai is tolo, kur nauja - is arti. Juokiasi Kaip DIY, tai visai nieko…

jau kad maivos aš irgi pastebėjau JuokiasiJuokiasi

Machiau klipukaŠypsena) Visai niekoŠypsena)
Malonu kad ir man filmuota medzhiaga tan pamachiau, prisiminimai geriŠypsena))

Gerka, kada dovana paimsi?Šypsena

IR koncertuoja:

Vasario 9 d. bare "Džem Pub", Laisvės al. 59, 5 aukštas, Kaunas
Vasario 10 d. bare "Bix", Etmonų g. 6, Vilnius

o kelinta walanda kaune? Cha cha ketiname su fuka kaip tik ta sawaitgali buti kaip tik ten Valio

Šitam visai norėčiau pasivaident. Gal ir teks Nekaltas Germa, gal cėdė apturėsi? Drovus

Shiap visi laikai ir smulki info visada ishspaudinta musu sajte - chia kitam kartui kad nelaukt ilgai mano atsakymo Mirkt

Vilniuje planuojam pradeti ~21:00. Kaune mums pasake kad pas juos tradicishkai prasideda 21:30. tai tikriausiai ir bus tradicishkai…Latviai atgros ~40 min. ir po to mes ~1 val. 15 min.

Del CD ir atributikos galit but ramus visada vezhiojames, drasiai klauskit. tik jeigu norit marshkineliu, kol kas nera…:confused:

Uch… Užvėlinot. Bet anyway, tada aš po konco tavi bandysiu pagaut, jei užteks drąsumo, nepabėk, Germa Drovus

aciu aciu Tau Germanai Cha cha wisai nesedziu ir nelaukiu periodiskai uzeinu Be be beKatė

užkabino labai daina "Idol". Groja tikrai super, bet vokalui tai jaučiu ryškią antipatiją. Taip grojant tai jau ir vokalistą daug geresnį galėtų susirasti.

o man to klipuko nepakrauna NeŽliumbia

a, jau pakrovė pagaliau, kažkodėl anąkart nenorėjo to daryt Laimingas

labai fains multiks ŠypsenaCha cha

Na vokalas, kaip ir muzika yra skonio reikalas. Vieniems patraukliau skamba uzkimes kaip Marijono Mikutaviciaus, kitiems - svelnutis kaip Alano, o tretiems patinka stiprus ir skambus kaip Germano (ketvirtos kategorijos, kuriems patinka visiskai bebalsiai ir pjaunantys pro sali, as ne neminiu)ŠypsenaO siaip IR’ai be Germano butu ne IR’ai…Šypsena

Uf… Man vis dar skamba galvoj IR’ai ir nuo 8 ryto bandau susikaupt darbui, bet niekaip nepavykstaLaimingas Aisku, pati kalta, kad uzsivakarojau iki puses 3, bet ir muzikantai kalti, kad taip gerai grojo ir per daug geros energijos gavau ir nesinorejo keliaut namoNekaltas Zodziu, vakar Kaune vaikinai tikrai sauniai pasirodet ir, kaip patys matet, publika buvo suzaveta ir lengvai paleist nenorejoValio Manau, kad gerbeju skaicius auga, su kuo ir sveikinuMirkt