IR Band
Šį penktadienį vasario 26 dieną grupės IR frontman’as Germanas Skoris svečiuosis muzikinėje-pramoginėje TV1 pokalbių laidoje “Dušas”.
Transliacijos pradžia 23:35
o tai ponaitis ten taip visiems patiko, kad ir vel pasikviete ;>>
Paziurejau vakar nakt. Pasakysiu apie tave, Germanai, vienu zodziu - PAMAIVA! Cia as nepiktai, cia siaip - pralinksminai
ot velnias… o man aišku iš galvos išgaravo, kad rodys ;(
IR tik ka pabaige dainos Hell video klipo montazho darbus!
rezultata jau galite pamatyti www.myspace.com/irband
gero ziurejimo;]
Idomu idomu. Kur sena sudetis - tai is tolo, kur nauja - is arti. Kaip DIY, tai visai nieko…
jau kad maivos aš irgi pastebėjau
Machiau klipuka) Visai nieko
)
Malonu kad ir man filmuota medzhiaga tan pamachiau, prisiminimai geri))
Gerka, kada dovana paimsi?
IR koncertuoja:
Vasario 9 d. bare "Džem Pub", Laisvės al. 59, 5 aukštas, Kaunas
Vasario 10 d. bare "Bix", Etmonų g. 6, Vilnius
o kelinta walanda kaune? ketiname su fuka kaip tik ta sawaitgali buti kaip tik ten
Šitam visai norėčiau pasivaident. Gal ir teks Germa, gal cėdė apturėsi?
Shiap visi laikai ir smulki info visada ishspaudinta musu sajte - chia kitam kartui kad nelaukt ilgai mano atsakymo
Vilniuje planuojam pradeti ~21:00. Kaune mums pasake kad pas juos tradicishkai prasideda 21:30. tai tikriausiai ir bus tradicishkai…Latviai atgros ~40 min. ir po to mes ~1 val. 15 min.
Del CD ir atributikos galit but ramus visada vezhiojames, drasiai klauskit. tik jeigu norit marshkineliu, kol kas nera…
Uch… Užvėlinot. Bet anyway, tada aš po konco tavi bandysiu pagaut, jei užteks drąsumo, nepabėk, Germa
aciu aciu Tau Germanai wisai nesedziu ir nelaukiu periodiskai uzeinu
užkabino labai daina "Idol". Groja tikrai super, bet vokalui tai jaučiu ryškią antipatiją. Taip grojant tai jau ir vokalistą daug geresnį galėtų susirasti.
o man to klipuko nepakrauna
a, jau pakrovė pagaliau, kažkodėl anąkart nenorėjo to daryt
labai fains multiks
Na vokalas, kaip ir muzika yra skonio reikalas. Vieniems patraukliau skamba uzkimes kaip Marijono Mikutaviciaus, kitiems - svelnutis kaip Alano, o tretiems patinka stiprus ir skambus kaip Germano (ketvirtos kategorijos, kuriems patinka visiskai bebalsiai ir pjaunantys pro sali, as ne neminiu)O siaip IR’ai be Germano butu ne IR’ai…
Uf… Man vis dar skamba galvoj IR’ai ir nuo 8 ryto bandau susikaupt darbui, bet niekaip nepavyksta Aisku, pati kalta, kad uzsivakarojau iki puses 3, bet ir muzikantai kalti, kad taip gerai grojo ir per daug geros energijos gavau ir nesinorejo keliaut namo
Zodziu, vakar Kaune vaikinai tikrai sauniai pasirodet ir, kaip patys matet, publika buvo suzaveta ir lengvai paleist nenorejo
Manau, kad gerbeju skaicius auga, su kuo ir sveikinu