Ir as pasigyrsiu

Ir as pasigyrsiu

grazus suns budos stogas Kietas

Abu zveriukai Gerai Cha cha

Maciau daygelis giriasi savo augintiniais. Tai sakau kuom as isskirtinis Nekaltas. Kiek zinau daugeliui dideli ne prie sirdies. O ka galvojate apie Vokieciu aviganius?

Vokieciu aviganiai tai man patys suniskiausi sunys Cha cha Jei butu salygos laikyt toki dic-ki tai butent avigani ir laikyciau Girtas

Cia buda tik laikina. Bus paleistas i voljera. Beje stoga pats dariau. P.s. Buda irgi pats bandziau konstruot. Nes kaip pamaciau kokios kainos, tai nusprendziau pats susikalt. Zinoma cia nebaita. Svarbu neuzlyja. Visa kita bus baigta su voljeru.

mums koviniai sunys ne prie sirdies Šypsena o dydis tai jau kam kaip patinka Šypsena man asmeniskai, mazesnis suo - maziau problemu Šypsenana suo kaip suo, bet mergyte faina Laimingas

2Goni. O tai su situo irgi problemos butu? Kiekvienam suniui turi buti pritaikytos gyvenimo salygos. Ir nesvarbu. Ar tai mazas ar didelis. Bet jei jam bus netinkamos salygos, tas suo nebus tau toks mielas kaip norejosi. Nes vienaip ar kitaip jis tau trugdus ir kels diskomforta.

na, kad ir vezantis suni kurnors, tenka pripazint, kad didelis suo uzima daugiau vietos Cha cha arba jei suo bute gyvena, tai isvis jam daug vietos reik. pvz mano draugas vilksuni bute laiko… nu tai pzdc Baisus jei yra nuosavas namas, tai jau kitas reikalas - voljeras yra, galu gale daugiau vieots viduj. na o mazi suniukai yra lygiai tiek pat suniski kiek ir dideli, tik kad maziukai Juokiasi vnz buto versija Cha cha

No jo mazi lieka mazais. Bet ju naglumu esu vienos nuomones. Nagli kaip paravozai. Gerai, kad maniskis tolerantiskas Cha cha. Nes kitaip kazkas butu prarades suni, mano suo pietus pavalges Juokiasi

Vilkiniai liuks sunys, bet ir salygu ju laikymui reikia. Pirma priezastis del ko tokio neturiu tai, kad nelabai yra salygu (kiemas yra bet darkyt ji su suns voljeru… Ne) ir antra man patinka kai suo malas visada salia manes Cha cha t.y. megstu ji matyt ir ziuret ka jis veikia ir pan. Cha cha Dar smagu kojas pasisilt kai buna salta lovoj Cha cha Ir siaip jaukiau namuose kai koks draugiskas ir atsidaves gyvuncikas laksto Girtas

Na vokietukai, taipogi ir mano megstamiausi sunys, gimtinej laikom viena tokia, nors yra didelis 4 kambariu butas, nei suo, nes seima nejaucia vietos trukumo, kadangi nemaisytas vokieciu aviganis yra nedidelis - apie 60 cm ties ketera (sprandas), beje, vokietukui labai patinka treniruotes, manoji tiesiog dievina, mokosi taipogi sparciai - pratima ismoksta per 20 min, po to reikia tik praktikuotis, labai myli vaikus, istikimas seimininkui, nors manajai jau 8 metai, siusti nori lyg butu vieneriu, labai zaismingi, vienu zodziu - neleidzia nuobodziauti Šypsena

Maniskis labai girtu nemegsta. Nor visi sunys jus nemegsta. Dra pamato bomza koki irgi puola.

Sako, kuo mazesnis suo, tuo daugiau vietos uzima. Teisybes tame yra

vien tik voljere suni nelabai gerai laikyt Šypsena bet siaip tai grazus suo