ir as parduodu !

ir as parduodu !

ApakęsKiek?

jamu!!! Valio

na jei ankstesnis kolega savo kedukus uz sutartine parduoda tai ir man panasiai reik, o siaip tai gal aukciono principu parduosiu uz didziausia pasiulyta suma Nekaltas startukai rimti, visgi marc o polo Liežuvis ne koks ***** kaip pries tai buvo Piktas tinka ir i baliu ir i miesta ir pas mergikes gali eit, zodziu universalus Apkabinimas nebijo nei saules nei lietaus nei sniego , Krepšinio kamuolys Futbolo kamuolys irgi tinka Taip

oooo, cia Gerai Kietas

Tik vienas minusas, deveti bishki Nekaltas

nu jau nu jau, kaip nauji Valio tik jau nereik tokiem kamprizingiem but Labas tipo geresniu batu matet parduodamu SK ? Be be be ypac kai palygini su pries tai buvusia prekia…graudu Nežinau o siaip tai visokiu proškų per tv reklamuoja Liežuvis

Gerai, sakyk galutine kaina ir ziuresim

[QUOTE=“nerijus35”]
geri batai,jamu Valio Cha cha jie atrodo kaip nauji…jap jap atrodo,kad jie tikrai dar daug ka iskest gali Kanda Klasta agam… Taip Angelas Apkabinimas
[/QUOTE]

o tai dydis koks?..

du po penkiasdesimt Valio

43-44 Labas

[QUOTE=“nerijus35”]
nea nejamu,maza kaina butu penki po 100 tai td kitas rejklas…stopudow brokas,padirbti…orgas kajna kitokia Be be be Cha cha Drovus
[/QUOTE]

siaip tai taip,reali verte kur kas didesne nes sitiem batam kokia 25 metai… kur jus matet siuolaikinius batus kad tiek ilgai laikytu ? Baisus geris sitie batukai Girtas Apkabinimas

[QUOTE=“nerijus35”]
na jaj 25metai Nekaltas tai kas kita…jamciau belenkaip,bet man dysis netinka Kanda Užsispyręs Apkabinimas
[/QUOTE]

siaip tai ir man netinka Cha cha truputi, bet kai uzsidedi tai Valio Gerai kazkaip pasyvus jus… gi cia tiek pilna basketbolo gerbeju ,jie padidina padidina sokluma ir greiti Valio

[QUOTE=“nerijus35”]
wai…jamu gal Cha cha Valio bet jaj nukrisiu arba iskrisiu is tu batu kas td? Užsispyręs Ne Drovus
[/QUOTE]

pazek koki raistukai,busi saugi nesijaudink Paplepėkim

[QUOTE=“nerijus35”]
na tai kas kad raistukai bet jaj per dideli tai per dideli koja ismuks…ir bus babam Užsispyręs Drovus
[/QUOTE]

ugnies visi startukai bijo Pavargęs