ip adreso sekimas

ip adreso sekimas

Gal zinote su kokia programa butu galima suzinoti kokiuose tinklapiuose lankosi zmogus, jei zinai jo ip.Dekui uz atsakymus Mirkt

Abejoju ar tai imanoma Mirkt O siaip - jei labai idomu, tai jo pacio paklausk, arba iklijuok jam koki sekli i jo win Cha cha

O gaila.I Win sekli patalpint nelabai pavyks manau,be to nelabai ir sugebeciau.Nu lauksim gal kas ka daugiau zino.

chia uzhtianka zhinot kat kitaip to padaryt neishejs… nebiant imtus wisus imanomus pasalio webu access logus ir zhiuretum ar ish to ipo jame buwa Cha chaDDDDDDDDDDDd

o jai mano keiciasi kas 1 sek. , tai kaip ?

atvairai pasakant turejau programulka kuri viska parodo, kurioje saite dabar sedi Šypsena

auksiniz jai ne paslaptys tai kokia ten programulke Šypsena

vat parasiau tam zmogui kuri man dave kadaise, neprisimenu pavadinimo. Bet atsimenu kad Erdves adminus pasnifinom tai pyliu gavom Cha cha

tu gli priejes prie kompo IE istorija pavartyt…

Na jei čia eina kalba apie lan’ą tai imi programą Ethereal, skanuoji tinklą ir analizuoji jo paketus - simple

Biškį OT, bet siūlau už tokią rašliavą ir kalbėjimus nežinant apie ką kalba duot savaitę atostogų

heheh tas pats su ettercap irgi sniferis normalus

Kai dar buvo win98 naujausia operacine (t.y. senokai) buvau parsisiuntes programu paketa “NetBoy” “WebBoy” ir dar kazkokie priedai to paties gamintojo. Cia jeigu neklystu amtsoft.com/netboy/ ju saitas. Pabandyk nes kai man reikejo jis padejo paziureti koks hostas kur daro prisijungimus.

Tai kad prie kompo nelabai prieisi Mirkt sis variantas netinka.

Ne cia kalba neina apie LAN.Reikia tokios programos,kuri galetu sekti pastovu ip,kuris nera lane. Šypsena Yra zinomas tik jo ip.

Taip taip butu labai idomu suzinoti kokia ta programulka.

statwin.ru/user-monitoring/download.shtmlstaffcop.ru/download/

Abejoju ar rasi tokia programa tokiu atveju Nekaltas

Kazkokius briedus cia snekat chebra =] Zinoma, yra keletas budu sekti tam tikro kompo tinklo aktyvuma, bet nei vienas is ju nera kokios nors windozines programosi instaliavimas JuokiasiNa zinoma, nebent i aukos kompiuteri Cha cha