Ip adresai gali kenkti interneto spartai?
Ar gali Ip adresai kenkti interneto sparati??? Nes pas mane yra tokia beda, pas mane yra ip adreso galas 6 (lyginis) pas kita kaimyna yra 3 (nelyginis, bet dalinasi su 6), pas dar viena kaimyna yra 2(lyginis), pas ketvirta kaimyna yra 7(nelyginis). Tai va ir nezinau ar cia kampas, bet kaip tik dviese su kuriuo nors kaimynu susijungiam pas kuri yra 3 ar 2 pas mus abu is kart nukrenta taip sparta, kad net su outlook’u negalima e-mail’o pasitikrinti, o pas kaimyna pas kuri gale stovi 7(neligynis ir is nieko nesidalina, nes 14,21 ir pan. nera)tai pas ji viskas normaliai.
Tai ar gali buti problema su IP???
patikrink tinklo plokstes konfiguracija pradzioj
o ka reiskia susijungiat?
o siaip tai gal ne inetas stabdo o kompas tu "susijungimo" programa paleidus?
labai abejojiu tikriausiai kaimynas stipriai pumpuot pradeda tik ijunges kompa
Na va kaip vienas sedziu is tu tiju (2,3,6) tai viskas normaliai viska siuncia tokia sparta kuri yra duota (padalinta is serverio) ~25kb/s, kartu buna prisijungias ir tas pas kuri 7 ir pas ji viskas ok ir pasmane sparta nomali viska siuncia normaliai, bet problema atsiranda tada kaip isijungia kompa vienas is 2,3 ir tada nei man, nei jam (2 arba 3) spartos nera (tada prisimenu Bites interneto banga88 reklama "letas internetas blogiau nei jokio" bet pas mane blogiau buna negu per ta reklama
). Tai va ar yra kokia galimybe, kad cia kalti ip adresai???Ar praktiskai, ar teoriskai taip gali buti???
O del kaimyno pompavimo tai va viena syk buvau pas ji nuejas pasiziuret kaip ten pas ji yra ir nieko nesisiunte tik lauke kol puslapi uzkraus vezlio zingsniu, jis isjunge kompa pas mane viskas normaliai po to as savo isjungiau tada pas ji viskas normaliai.
O kaip paaiskuntumet ta, pas ta pas kuri gale yra 7 viskas normaliai???
Nieko dėtas tas IP. Čia žiūrėk, kas inet tiekėjas, kaip jis padalina interneto srautus. Į jį ir kreipkis.
su IP numeraciaj tikrai nesusiję. tai tik tavo adresas. daugiausiai lemia kokie kaimynai ką pompuoja ir ką tiekėjas sukonfiguraves jums
siulau kreiptis i interneto tiekeja gal iranga blogai sukonfiguruota
Gal tau tai atsakys i tavo klausima.
Ar turi itakos gatves pralaidumui namu numeriai?
O greiciai priklauso nuo labai dag ko, pradedant kabeliu kokybe baigiant windowsu kokybe
Pradedam Patikrink kabelius, patikrink hub/switch, patikrink tinklo kortas, patikrink routinimo konfiguracija, patikrink tinklo kortos softa, patikrink visa kita softa kuris susijes su tavo internetu.
Kalusimas tai cia nemirtingas… o praktiskai kogero kalti windowsai
[/quote]
Kalusimas tai cia nemirtingas… o praktiskai kogero kalti windowsai
[/quote]
Koks cia komentaras "kalti windowsai",o kur argumentas, kas
su tais vindowsais gali būti .Aš suprantu kad geras toks komentaras
kai žmogus pasako "blogai gali būti sukonfiguravę tiekėjai".O
posakis kaltas tas ar tas ne komentaras.Jei žinai kad kalti windows
sakyk kas jiems .Aš matau ,kad čia tose pokalbiose išpilama daug
nereikalingo vandens.
Mano batu ismiera 44. o pas kaimyna 41. Pas ji internetas geresnis 2 kartus. Kodel?
Prie ko cia tie windows’ai ??? As jau cia rasiau, kad kaip sedime internete dviese su kaimynu pas kuri gale 7 viskas normaliai nieks nestringa sparta tokia kokia ir turi buti, o kaip tik prisijungia tie du pas kuriuos 2 ir 3 gale, iskart pas mene ir pas juos abu dingsta sparta tik pas 7 lieka nepakitus. Tai jeigu cia ne IP adresai kalti tai switch’as arba servas kaltas???
niu va, pagaliau suppatai
[be komentaru]
Cia IP nieko deti(nepyk bet tai labai LAbai juokinga) …greiciausei beda serve su tais spartos paskirstymais…seip galetum pasakyti kaip jus ta tinkla sujubge esat, ar patys junget ar firma padare? jei firma tai kreipkites pas ja nes cia jie turi uztikrinti kokybe… o jei patys ta serva daret tai siulyciau pabandyt nuimti tuos srautu apribojimus ir paziurek ar nedings ta problema.
Visa tinkla darem ne patys o samdem firma (siaubinga firma) as jiem paskambinau ir aiskinu kame beda, o jie man aiskina kad jie neturi laiko atvaziuoti ir pan. tai ir taip vargstu. Tiesa ar butina, kad vietinis tinklas priklausytu kokiam nors operatoriui, kad tipo tinklas butu legalus? Nes man ta firmele surase sutarti, kad tipo cia jie viska sutvrake ir kad tinklas priklauso jiems kad jis butu legalus???