Investiju pagrystumas?

Investiju pagrystumas?

Sveiki! susiduriau su tokiu klausimu? Ar apsimoka investuoti 12 mln.Lt i Uosto infrastruktura? Kai planuojamas atsipirkimo laikas 12 metu? Kai planuojamas metinis pelnas 1 mln.Lt!

Aciu uz demesi!

Ps.:mokslai, kurinis projektas

Idomus klausimas idomu ar daug cia esanciu nusimano apie milijonines investicijasŠypsena

Žiūrint, kiek garantuotas tas 1 mln.Lt pelnas (tiksliau, kokia yra rizika negauti šio pelno). Šeip tai 8,3% pelnas tokio stambumo investicijai atrodo gana patraukliai Aš nekaltas.

Andrius_S

prasau pataisyti pavadinima, jei nesunku Mirkt
@ngelaz

Pasiskaiciuok NPV arba IRR ir matysi. Siaip tai ir "is akies" matosi, kad apsimoka, net jei banko palukanos butu 0%.Gerai

atsakyk i siuos klausimus ir as pasakysiu ar apsimoka> kokia yra tavo RF borrowing rate, koks yra tavo Risk premium, kokia yra tavo operating beta ir projected growth tada viska suskaiciuosiu.
Bet ziurint is pure-play-proxy puses ROI yra tik 8.3%/yr, o lietuvos respublikos ilgalaikiu bond’u yield’as buvo kai paskutini karta tikrinau 8.7%. tai va ROI and bond’u geresnis, o ir rizika mazesne, be to ziurek i tai kokia yra NPV of growth and etc. etc.

Tavo duomenys gerokai pasenę, nes jau gana seniai tokio pelningumo nemačiau. Paskutiniųjų VVP aukcionų 10 metų Vyriausybės obligacijų pelningumas siekia 5,95%.

Aciu visiems!
Ps.:panasiai galvojau

o pasirodo taip sunku pavadinima pataisyti… Aš nekaltas

Ar tu tikras, kad tik tiek reik zinoti? Apakęs Su tokiais paskaiciavimais gali zmogus ir 2 gauti is darbo!Cha cha

infrostruktura… ydomu butu suzinoti , ka tu turi galvoje…
Kokius 2 kranus ir viena MOLA , dar koius 5 trakus ir 20 konteineriu Šypsena
Apie ka kalbi konkreciau…

5.425% siandien 2012.03.15 dienos ispirkimo VVP midmarket pajamingumas pas VB Šypsena

Esu pedantiskas painintheass’as.