Investicija ir reklama E-Versle…
Taigi esu paauglys esame dviejų žmonių komanda galinti kurti svetaines, teikiame puslapių talpinimo paslaugas ir t.t. jau esame sukūrę nemažai projektų, dalis jų plius.net , tačiau svetainių talpinimo paslauga yra mažai žinoma Lietuvoje, nors tiek kurie ja naudojasi sako, jad ji yra pigi ir puikiai veikia, yra net atsiskaitymas sms žinutėmis…tačiau kai sakiau klientų yra mažai ir mums minusas, į šį verslą galime investuoti apie 1500lt tačiau pinigų nenorime išleisti veltui, todėl prašau jūsų patarimo kaip naudingai išleisti tą sumą, nors ir ji yra “juokinga”.
siulyciau tas babkes instaliuoti i nuosavas zinias. Paziurejau plius’a tavo… jei dizaina pardavinet nori… tai uz standartinius shablonus daug negausi. ypac kai nevisi normaliai dirba. Jei toki shhh rodai kaip savo “vizitine kortele” nenuostabu kad klientu nera. Sukurk kelis rimtus puslapiokus… tadu ir siulyk mokamas paslaugas. del hostingo… jis uzsieni (linkas su lietuva neipatingas ir shiaip konkurencija didele.
Kazi ar tokia suma sitam versle verta vadinti investicija… Rimtas serveris sugebantis keliu portalu rimtesniu srauta laikyt keliskart brangiau kainuoja. Permciau irgi jusu dizaino darbus - sorry, bet tai zemiau vidutinio produkto. Isties geras pasiulymas i save investuot tokia suma pinigu.
na apie patį plius.net pats tikrai nieko gero negaliu pasakyt kas liecia dizaina. Bet šeip tikrai nesam kažkokie plagijatoriai…beje vakar naujas projektas pasirodė nors kolkas beta versija counter.plius.net
sekantis greičiausiai bus TVS…manau tobulėsim ir t.t. ir nesutinku su jūsų nuomuone, kad geriau į save investuot, nes šiuos puslapius kurdamas tik taip ir tobulėju, o ne kitaip…bet visgi…plius.net greitu metu bus tikrai su geresniu dizainu…ir norėčiau su žinoti, galbūt iš jūsų patirties, kur tuos pinigus padėt ar išleist, kad koks geresnis puslapis bannerius parodytų ar kur kitur?
O dieve… Dar viena TVS… Vis dar maža jų ar tiesiog noras turėti dar vieną “savą” ? Jei taip nerandi kur $ dėti, tai gali man atiduoti. Aš pakonsultuosiu tave už tai. O jei rimtai, tai dėk tuos pinigus į save. Pagaminti yra lengviausia, bet kur kas sunkiau visa tai parduoti. Tad vien IT žiniom neapsiribok, nes darydamas puslapius būtent tik IT žinių daugiau ir įgausi.
O ką nors naujo turite sugalvoję ? Galbūt ne visai naujo, bet visiškai kitaip pateikto ? Pvz. kaip sms.evp.lt . Gražu ir gan nauja. O jūsų atveju tai projektai kaip sms’ai pas operatorius. Vienas duoda 500 nemokamai, kitas po 1 ct kažkiek dienų. Vieni nuo kitų viską kopijuoja, naujo nieko, o didžiąjai daliai vartotojų jau seniausiai px kiek ten tų sms’ų kas duoda.
Tai kad tu neysigilini, pas mus net nebuvo tokio dalyko kaip sms’u dalinimas…Ir isvis as jusu neto klausiu!
Man rodos tu neįsigilinai į tai ką parašiau aš. Pasakyk man, kuo tavo skaitliukas skiriasi nuo tokių pačių kitų skaitliukų ir kodėl vartotojas turėtų įsidiegti būtent jį, o ne kažkurį kitą ? Jei nesuprantam ko klausi, tai gal pabandyk paklausti dar kartą, bet kitaip ?
visu pirma mus rinkitis galetu todel, kad pirmieji sugalvojom skaitiulyje panaudot ne tik stulpeline bet ir kreivine diagrama, taip pat ant skaitliuko yra kalimybe ka nori uzrasyti…vien is temos galima suprast kad klausiau apie investicija e-versle, o ne apie inveesticija i save…reiks kitus pinigus investuosiu i save, taciau klausiau ne to…
Ir dabar man, kaip tavo galbūt būsimam klientui, papasakok, kuo kreivinė diagrama geresnė už stulpelinę ir kokios naudos galiu gauti iš to teksto ant skaitliuko ?
O ką jau turi ? Į ką jau esi investavęs ?
Jusu skaitliukas dar labai ilgai top100 nenukonkuruos (ish principo pats skaitliukas yra dzin. svarbiau reklama kuria jis suteikia
jeigu nepastebejai kalbėjau būsimuoju laiku…
Tavo atveju counteris su jo galimybėm nėra žymi naujovė, tad pasikartosiu: “Pagaminti yra lengva. Kur kas sunkiau parduoti”. Jei sėdėsi ir tikėsiesi, kad kažkas ateis ir “nupirks” kažką šiaip sau, tai gali tekti labai labai ilgai sėdėti ir vis tiek to kliento nesulaukti.
Jeigu nepastebėjai, tai aš tai pastebėjau. Jei darai kažkokius web projektus, tai juk juos su kažkuo gi darai, jie gi kažkur “sukasi”. Reiškias kažką jau turi. Toliau susidėlioji ateities planus, susiskirstai prioritetais ir žiūri kur galėtum investuoti, kad iš investicijų gautum pelną, kurį vėliau galėtum vėl investuoti ir t.t. Kalbėk šiek tiek konkrečiau. Gal geriau vertėtų klausti ne “kur sukišti 1500 Lt?”, bet “Ką rinktis? Tą ar aną ? Abu po 1500 Lt” ? O dabar kaip klausi, taip ir atsakau.
Nu tai nieks nesiruošia rankų sudėt, tiesiog kol senus tuos grėmėzdus padarysim geresniais, klausiu kaip išpopuliarinti savo projektus su 1500lt
plius.net jau pradėtas su nauju dizainu, ten bus skelbiami mūsų darbai detalliai aprašomi ir t.t. bet kol viskas kuriama noriu sužinoti kaip su ta minėta suma išpopuliarinti puslapį.
Populiarinti galima tik jau gatava produkta. Jei bandysi populiarinti… nedadielke… gali butis net prieshingas efektas.
tai taip ir mastau … bet patarimu negirdziu
Na jei jau siūlai hostingo paslaugas, tai tą sumą investuok į reklamą - žinomumui didinti taip sakant Aš pvz užsisakyčiau kokį straipsnį VZ, kuriame pašlovinčiau hostingą užsienyje ir pasiūlyčiau verslo klientams išbandyti tokias paslaugas chaliavu
Jei rimtai, tai aš galvoju, kad hostinti LT webą užsienyje yra kvaila, bet čia tik IMHO…
jo tikrai kvaila. puse jusu projektu neveikia ten bugovi ir t.t. kad reklamintum padaryk kanors rimto. rimta sistema ir t.t. o del tvs tai ne kurk pirma o pirma gauk uzsakyma sukurti tinklapi su tvs tada tik kurk. is esme kam tau ka investuot. kai padarysi rimta hostinga. su savo serveriu. tada ir reklamink. o dabar dirbk dirbk ir dirbk.