invalids :( su aubi

invalids :frowning: su aubi

nabagas…

kartais anie turi pazimejims kad durns yr Cha cha

auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=20 14485Paskaitykite komentara Cha cha raso kad su 155kw telpa i 9ltr mieste Juokiasi Juokiasi Man su 151kw vazinejant ramiai gaunas 11-13ltr tai ka jis cia nori apgaut? Juokiasi Juokiasi

gaila zmogaus Liūdnas Šypsenao aikstele tai visa tuscia buvo Kanda

as tj nesuprantu kam cia pasisilepusiem fotkint o paskui deti fotkes ir intike *skylė*vot Šypsena ir nera cia isskirtinis vaizdas kad i forume deti reikia. visa ab galerija tokiom foto butu jei visi fotkint pradetume ir mest Be be be realiai geriau pasakytumet o nepamyze cia prifotkine reikstumetes…

tai tipo man to nabago laukt, knist prota kaip tai negerai ir jokio tolko? nu neee. nupyshkini, nusiunti ir rami galva. beto fotikas nepripaiso stovinciu neigaliuju vietose jei ka Mirkt. matyt pats busi statantis neigaliuju vietose kad juos gini. niekada nestaciau ir tikiuosi gyvenime neteks statyt…

normalei ce pastatita ce ne koke ubagu gonda ar nysan ce preztizine verslininku masina jei turi toke tai neberiaike kaip kokem duxui masina statit

tai jei siunti tai kam i foruma dar deti…? jei gerai paknistum prota tai ir tolko butu.

tokiu zmoniu neveikia blevyzgos, isbandyta Cha cha. dedu kad ledus prajudint, kad zmones susimastytu apie statyma neigaliuju vietose.

Zinai kiek tokiu ledu lauzytoju jau buvo Juokiasi

15min.lt/naujienos/aktualu/fotopolicija/

ce noreta parodyti visai ne tai kad invalido vietoj, o tai kad kokia grazi audi matosi Apkabinimas

uzmaciau ir as ta konkursa autopliuse reklaminas Šypsena

jo, aš ir autopliuse radau Šypsena

mano 155kw mieste nuo 15ltr pradeda valgyt Cha cha

Cha cha

trulikas cia ekonominis variantas 155kw Cha cha

lexus is 350 Engine: 3.5L V6 DOHC 24-valve Fuel Consumption City: 10.8 L/100 KM Fuel Consumption Highway: 7.7 L/100 KM arkliu 306, ryja maziau nei audele 1,8…

nesąmonė su tuo LEXUS. Pas draugą 2007 ES350 iš USA. Mieste 12l, bet ne 10.8