Intymumo viešinimas

Intymumo viešinimasVeee

…kad vyrai tarpusavyje giriasi ir paskoja apie meilės pergales ir pasakoja visas smulkmenas yra mitas… Liežuvis…nebent prikuria nerealių skaičių-ir tai,taip elgiasi tik kompleksuoti mužčinkos-pridurkai,kurie po 3,5 stūmių, arba išvis-dar iki galo nespėję įkišt-nuleidžia… Baisu…nu dar impotentai… …kitas dalykas moteros-savo draugėms išpasakoja visas smulkmenas-pozas,meilius aistroje pasakytus žodžius ir t.t. …o paskui verkia,kai geriausios draugės jų išgirtus vyrus naglai nuvilioja…tada jau draugystė-PX-svarbiau gerai pasikrušt… Myliu Girtas…vyrai šitaip niekingai nesielgia… NeKodėl taip yra ??? NežinauPavargęs Pavargęs Pavargęs

taip yra todel, kadmoterys gimusios pleputes… o galbut ir gerais vyrais pries drauges pasididziuot nori Cha cha

mano žiniomis yra ne taip griežtai… Baisuaš prastas mužčina… Žliumbia Žliumbia Žliumbia net jei nesidalinu informacija apie frikcijų skaičius ir kurioj palkoj gondonas plyšo… Nežinau Nekurie kolegos papasakoja tą iki smulkmenų… Nustebęs

nesamone

lygiai tokia pat nesamone. (Ni) - islisk i realu pasauli Pavargęs

Psycho-tie kolegos liewi… Veee

bet jei jų atsikratyčiau, tai liktų tik skorpionas, kursi į mano meilę atasako smūgiais uodega ir kambariokas, kuris apsikarstęs grandinėm, turi matiocyklą, klausosi kanybakorps, nešioja mirusio draugo batus ir kai niekas nemato priešia gėlytes Drovus (eina į šviesą, t.y. studijuoja tokį jau pamoiną dalyką… Angelas)

as nepasakoju Nena tik jei paklausia kaip buvo pasakai: gerai arba normaliai Šypsenakodėl apie visas moteris merginas manoma: visos jos tokios… kažkokį kvailą ir iškreiptą stereotipą apie moteris yra vyrai susidarę ir tikriausiai bijodami pažinti moterį kaip asmenybę pripaišo tokius kvailus pamąstymus!!! va

Aš tai nepasakoju Nestengiuosi viską nufilmuoti Geraitada susirenka draugės ir žiūrim,diskutuojam,kritikuojam Tūsas

nice Labas

…nu ką,bobikės-slabo tiesą pripažint… Liežuvis

kokią dar tiesą? jau vyras tai šventa karvė ir nieko blogo jis nedaro ania? o visos bobos (atsikrapštau už išsireiškimą) tai vadalos šavalkos ir pletkininkės?

Jo’ Panasu cia apie mane Cha cha

me too Taip

sito moterys niekad nesupras…

Nu ir nemiga pas tave!!!

kas pasake, kad drauges taip iskart puola viliot svetimus? nebent… kokios panos, tokios drauges. kai pati mergina negaletu taip elgtis, tai ir drauge daznai tokia pat… beto, kas cia blogo nuviliot svetima vyra. kam reikalingas erzilas kuris bega paskui kiekviena grazesne kumele?