Intro klubas
Zinau, kad visai ne i tema, bet reikia informacijos iki rytojaus vakaro. Kokia nuomone tu , kurie lankesi ten, ivertinkit 10 balej, kokios kainos ir t.t. Skubekit atsakyt, nes jauciu, kad spynele gresia, o jei ka laukiu zinuciu ir i prv apie sia vieta. Didelis Aciu
nibuvau
Vistiek Aciu Ziurineju svetainej nuotraukos, bet ka gi jos gali pasakyt
reiketu klausti apie toki kluba kituose forumuose, kur jaunesne publika renkasi… pvz Muzika. arba Apie viska apie kainas manau ju puslapyje yra. apskritai tai ten daugiau kavine nei klubas. publika renkasi tokia… hmm kaip cia apibudinti… bohemiska gal. jauna. aisku priklauso nuo muzikos ar vakarelio temos. paprastai didziaja dali sudaro 18-20 metu zmones is kaimynines dailioshkes… pats buvau ten gan seniai. nelabai patiko man ta vieta… mano manymu statistinei 23 metu istekejusiai moteriai neturetu ten patikti nors negali zinot
jei parasytumete kuriuose klubuose ar baruose patinka lankytis, galeciau pasakyt tiksliai, verta eit ar ne
Na, seip jau tradiciniu klubu lankytojai ta vieta kaniusnia vadina
Baras, uz jo atskira neperdidziausia patalpa, kurioje scena, suoliukai palei sienas, du plastamsiniai stalai su 4 kedemis prie kiekvieno ir sofkute per viduri priesais scena. yra antras aukstas, bet jo as kazkodel nepamentam
Publika - bohemiska, neformalus jaunimas dazniausiai. Seip gal 16-23 metu, bet per renginius galima pamatyti ir jaunesniu ir vyresniu veidu
kainos tai lyg irgi pakenciamos, 0.5 alaus apie 5litus. Tiesa, nebuvau ten po rekonstrukcijos
Zdz, nuvarem i “zebra” jei kam smalsu, tikras s… ir ten, pagrindas studentai ir kur ju ner
intro p rekonstrukcijos tas pat
zebro jau net pavadinimas nekaip nuteikia Kazkaip, kai zinau, kad jis is buvusios Karolinos padarytas, tai kazkaip net niekad nekilo mintis, kad ten galima butu kazko gero tiketis
uoj pavelavau… bet seip 21 d. man atrodo ten nieko nevyko… man asmeniskai tai tas klubas na bet cia priklauso nuo zmogaus, kokia aplinka jis labiau megsta… kaip sakoma nepabandes nesuzinosi
vienam gali patikt o kitam paskutinis
P.S. buvo kuri laika uzdarytas rekonstrukcijai, bet dabar jau vejkia, tai sakeu pasitaikius progai butinai nuleksiu
tai ir iki dabar nesuprantu apie kokia cia vieta buvo kalbama
Intro klubas-kavine, adresas maironio g.3 ten prie onos baznycios toks yra… intro.lt <-- cia placiau yra