Interneto narsykles !

Interneto narsykles !

Va iskilo toks klausimelis kuri is ju geriausia

Internet Explorer
Opera 7
Netscape
Ar kitos … ?

Man labai patiko opera bet … bet … ja reikia tobulinti su flash lievai dar ir del bangos ikonu kazkokia nesamone … Liūdnas !! Tai ka siulot ?

man banga su OPERA varto Gerai ir jokiu ishkraipymu Nekaltas O shiaip tai fleiminis klausimas, nes chia kaip ir skonio reikalas…

Siulau OPERA :o) bent pas mane tai viska varto ir viska rodo :o)

Mozilla Gerai… (seniau buves Netscape… tik ishtobulintas)
nieko neishkraipo, gali rodyti daug daugiau, nei IE, galimubiu daugiau… ir tt

Opera 6. Nepatinka man 7-ta, kazkoks muilo burbulas, nors galima ir sena stiliu atstatyt.
(naudoju 6.12 ant linux).

nu nzn jau, shiaip tai 7-ta Operos versija yra ir spartesne, ir tiksliau atvaizduoja puslapius Nekaltas

gali buti Mirkt o del spartumo - visiems is sirdies patariu naudoti "links" narshykle vaikstant po banga Mirkt

labai panashi tema buvo… http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/177142.461-=(1192801870

nemanau kad Netscape yra jau nebenaudojamas dalykas Mirkt…jame visko tikrai daugiau nei Mozilloje

kad tas naujas Netscape, kurtas pagal sena Mozilla 1.0… nors nieko negaliu sakyti… nebandzhiau jo…

GeraiMozzila 1.3

netscapeas naujausias tikrai ne ant 1.0 bazes stovi, greichiau ant 1.1 ar 1.2

bet mozilla vis tiek lieka pagrindu… siaip siuo momentu reiketu siustis 1.3.1, nes 1.4b yra beta testuojama versija (gali buti bugu)…

zhinoma mozilla pagrindu, juk mozilla ir yra Netscape buves source, tik ji ji atskleide Mirkt Kitaip tariant Mozilla + keletas_pribumbasu = Netscape

kokiu pribumbasu?.. nes netscape naudojau paskutini karta, kai mozillos nebuvo, o IE dar nesugebedavo daugumos puslapiu atidaryti… Cha cha

geriausio neissirinksi, as naudoju patogiausia ir daugiausiai naudingu funkciju turincia narsykle - MyIE 3.3E

nzn, naujausios nenaudojau Cha cha Bet jei varo mozilla pagrindu (ex netscape pagrindas tik open source padarytas) tai raishkias kad kazhka dadeda, nes kitaip gautusi 1:1 browseriai Cha cha Dabar pumpuoju 1.3 versija, gal i ja pereisiu ish Opera, ba zhiuriu visi labai gira, o ash naudojau kazhkada tik 0.9 versija Cha cha

Na jei buciau kada naudojes Mozilla tai pasakyciau, o dabar esu ties Netscape 7.02 apsistojes.

na nezinau, kartais patinka Operos greiciai, o kartai ji stabdo
tas pats ir su Explorer, nors si man mieliau prie sirdies