Interneto narsykles
Kokia interneto narsykle Jus naudojates, ir kokia yra Jusu manymu geriausia?
IE bet kajp uzejna taj opera naudojuosi
anksciau naudojau smart explorer. nblogas dalikas.
dabar opera6. patogu.
microsofto exploreris
Gal kas nors girdejo apie MyIE??? Ka apie ji manot?
IE
nieka newgirdejau
labai sekmingai uzinu Opera 7.10. Jegova ir labai greita narshykle
IE ir Opera. Siaip IE eina i trasa visada, o opera tik tada, kai reikia kokio cracko ieskoti ir ten keliauti per saitus, kur daug popupu buna
IE
Yra pas mane ir IE, ir Opera 7.01 ir Phoenix…
Bet geresnes narsykles uz MyIE 3.3E dar nemaciau…cia ne tas pats komercinis MyIE, cia free produkta.
http://www.myierus.narod.ru/MyIE33eng.rar
cia IE priedas, isarchivuoji ir juzini, nereikia nieko instaliuot…
IE
IE. Dabar kaip tik ciupyju Opera 7.10
Ugu ash irgi shita naudoju… The best of all Gerai tai kad uzhmushineja popupus, ir shiaip daug pribumbasu, labai patogu su ja narshyti…
Kas nebandet siulau ishbandyti, tikrai patix ir nereikes tada jokio IE, ash net nuorodas visas IE nutryniau nes juo nesinaudoju daugiau
Pas mane irgi tas pats, nuorodu i IE nebera…
tik kartais uzknisa, kad kai kuriom programom px kokia ten pas tave tas default narsykle - vis tiek kartais atidarineja IE
Man kaip web developeriui labiausiai patika mozilla. Tabai, DOM medis, Java ir JavaScript konsoles, XUL/XPI ir kiti pribumbasai. + pilnas standartu palaikymas
Opera… http://www.e-lunatic.tk/ . Laaaaabai grazu…
Man asmeniskai geriausias IE…Vienintelis trukumas - negali vienam lange kruvos saitu atidaryti. Va cia tai minusas didelis.
naudojuos opera 7.10 ir mano manymu ji geriausia
Todel naudok MyIE 3.3, su ja gali vienam lange kruva saitu atidaryti Pabandyk, tikrai patix
Ugu nervina tai… O shiaip tai super tas MyIE, jei ir kokia programa atidaro psl su Internet explorer tai ash copy link ir paste link i MyIE ir ramu…
IE - luzhineja… lagina… kol neuzhkrauna pilnai puslapio… jo nerodo… daugelio funkciju nera… plinta virusai… lengvai nulauzhiama…
Opera - gera
Mozilla -
Opera nebloga… turi daug daugiau funkciju… bet ji ishkraipo puslapius… mokama… arba rodo visokias reklamas… o Mozilla (buves Netscape’as, o dabar tas pats Netscape’as kuriamas pagal senesnes Mozilla versijas) rodo visus puslapius neishkraipydama… o savo funkcijomis gerokai lenkia Opera…