Internetiniai puslapiai mamytems ir teveliams

Internetiniai puslapiai mamytems ir teveliams

Verute rašė:

nešioju akinisu rankinuke ir įsivaizduoju, kad nuo to geriau matauŠypsena. Tik viena bėda- negaliu važiuot su mikriuku. Iš toli nematau, o kai pasiseka įžvelgti numerį jau būna pravažiavęsŠypsena

Cha cha Cha cha Cha cha Ir as lygiai taip pat darau! Šypsena

O del linziu… specialiai ju dar net nebandziau nesioti, nes mano akys dar ne tokios "blogos", dar ir be akiniu galiu gyventi. Bijau, kad su linzem akys pripras prie gero gyvenimo, o kai linzes issiimsiu - raumenukai nebenores taip isitempti ir dirbti. Jau dabar pastebiu, kad, pabuvus su akiniais pora valandu, paskui zymiai blogiau matau…

na kas čia darosiŠypsena gerbiamieji! Mūsų šeimyna pasirodo visa akiniuotaŠypsena.
Alyva gali nepirkti vitaminu akims. Be reikalo pinigus tik isleisi. Bandžiau aš naudoti , kaimynė savo vaikus maitino, kolege nesenai "nagų ragų " vitaminus vartojo- jokio efekto.
Prieš kokį 10 metų man buvo pripažinę asigmatizmą.Dabar optikos salone aparatūra nustatė- nėra jokio asigmatizmo. Palikau nesupratus. Užsisakiau akinius metaliniais rėmukais. Nosį išbėrė, girdi alergija. Užsisakiau plastmasiniais. Ilgiau panešiojus svaigsta ir pradeda skaudet galva, be to nosį spaudžiaLiūdna. nešioju akinisu rankinuke ir įsivaizduoju, kad nuo to geriau matauŠypsena. Tik viena bėda- negaliu važiuot su mikriuku. Iš toli nematau, o kai pasiseka įžvelgti numerį jau būna pravažiavęsŠypsena

Baikit, akinukai niekam nemaiso,o dar vienas daiktas ka galima nuiimti nuo moters pratesiant zaidima

Na as irgi taip vargau, kol galu gale viena gydytoja atrado, kad man vystosi asigmatizmas ir reikia ne paparstu sferiniu, o cilindriniu stiklu… Dabat neturiu problemu… O ir tie patys akiniai tinka ir darbui su Pc, ir vairavimui…

rugiagele rašė:

Nes man galva sukasi su tais akiniais. Kai ziuriu tiesiai - puikiai matau, bet kai paziuriu po kojom, lipdama laiptais ar i autobusa - o shakes!!! viskas dvejinasi ir ciut koju nenusilauziu. Galvojau, gal per stiprus tie akiniai. Bet ir su silpnesniais tas pats, tik tada dar ir i toli nedatraukiu. Gal kas zinot ka daryti?

o as siryt atsikelusi nusprendziau, kad pirksiu akims vitaminus, nes morkos jau nepadedaCha chakazkaip nelabai norisi senatveje vaikscioti su dresiruotu vilksuniu po gatvesCha chaCha chaCha cha
siaip tai su akiniais man ta pati problema kaip echo, kol nauji galva svaigsta, tokia lyg apgirtusi jauciuosi, o po keliu dienu prablaiveju…

kovė rašė:

Man nepatinka ne rėmeliai, bet patys lešiai- bent jau tuos kur turiu (optikoje net du kartus dėjo naujus)- gerai matosi tik žiūrint tiesiai, o jei žvilgsnis į šoną, tai jau iškreiptas vaizdas.
Bet ko gero pasakoju tai ,kas gerai matančiam nesuprantama.

As irgi turiu ta pacia problema kaip ir Kove. Jau kelis akinius is eiles darausi (vis stipresnius) ir visgi naudoju juos tik kine, teatre, seminaruose ar pasiziureti atvaziuojancio mikriuko numeri. O didesne laiko dali nesioju rankinuke. Nes man galva sukasi su tais akiniais. Kai ziuriu tiesiai - puikiai matau, bet kai paziuriu po kojom, lipdama laiptais ar i autobusa - o shakes!!! viskas dvejinasi ir ciut koju nenusilauziu. Galvojau, gal per stiprus tie akiniai. Bet ir su silpnesniais tas pats, tik tada dar ir i toli nedatraukiu. Gal kas zinot ka daryti?

O man akiu nebade, as net nepastenejau, kad jos kays raudonos…
gerhard rašė:

O kaip paaiskinti neapsiziurejima stipriai populiariame filme Lietuvoje "Mulin ruzas", kur NICOLE KIDMAN tiesiog "bado" akis ziurovams savo ryskiai nuo linziu paraudusiomis akimis. Juk turejo ne tik stengtis medikamentais isbalinti baltymus, bet, pagal jus, jai butinai akinius uzdeti, kuriuos gyvenime ir nesioja. Bet neuzdejo…

alyva, aš turėjau omenyj akinių lęšius ( stiklus- tiksliau plastiką) .
O tavo daug dioptrijų?
Gal dėl to man niekaip netiko akinių stiklai?

kovė rašė:

alyva, aš turėjau omenyj akinių lęšius ( stiklus- tiksliau plastiką) .
O tavo daug dioptrijų?
Gal dėl to man niekaip netiko akinių stiklai?

mano lyg ir nedaug tu dioptriju, -3, bet jauciu, kad chuda darosi, vel blogiau matyti pradejau, viskas per loptopa, tai dabar kolege seria kazkokiais morku saldainiais, negrazu atsisakyti, o priesais sedi, tai valgau atbulais dantimis, nes jau labai keistas skonis, truputuka burnoje auga, bet gal uztat akytem padesCha cha

Man pasiseke, kad mano vyras ne toks estetas kaip Martynukas. Siaip jis pats man tuos remelius isrinko. Jam grazu. Man grazu kad jam grazu. Šypsena
Echo, kaip sakei, tavo zmona grazi, gera ir miela. O pas mano vyra…
Gal kas pamena toki tarybini multika apie 80 metu olimpini simboli meskiuka, kuris vadinosi ‘A baba jaga- protiv’. Tai sitai turi mano vyras Liežuvis

Kaip visi keliai veda i Roma, tap ir visos diskusjos nukrypsta i lova. Šypsena

DrMath rašė:

Na, seimyna, kas cia dabar gaunasi, pradek apie vaiku auklejima, o pabaigoje vis tiek lova Šypsena
Gal reiketu atsiprasyti kad puslapiai ne lietuviskai, tik man neteko ko panasaus rasti kokiam LR Svietimo ministerijos saite.

kovė rašė:

PAsitiksinsiu-atrodo seksualiau, ar lovoje tokios yra?

su akiniuotomis galima lovoje intelektualiomis temomis pabendrauti, poezija garsiai paskaityti…hmmm…shutkaCha cha
echo, nepamirsk, kad lovoje jau jos buna be akiniu, tokios prisimerkusios, feee…oi, ir vel shutkaCha cha
jauciu, kad jau nusigrybauju, reikia pailseti, einu parukysiu, gal prapus…

alyva rašė:

nesupratau, paaiskink, kuo mes akiniuotos patraukiame demesi?

Sako, akiniuotos - seksualesnes… gal del to ir spoksojo visi. Ir pavydejo Liežuvis

Ir kaip visada - pritariau echo mintims pats to dar nezinodamas.

Dr.Math, na jau tikrai, tavo pipiriukai tikri angeliukai…
Martynuk, del tos isvaizdos keitimo ir patarimu…papasakosiu trumpai savo patyrima…turiu toki labai gera drauga senberni, pradzioje pradejo zysti, kad reikia auginti plaukus, nes trumpi netinka, alyva kantriai kentejo ir uzsiaugino, reikia keisti akiniu remelius, nes tokius turejau super stiliovus, alyva tekina i optika issirinko klasikinius be jokiu remeliu tik stiklus…kolega is amerikes atveze dovanu labai dvi mielas seges, viena tokia grazi musyte, o kita, tokie du uodegytemis susikibe kaciukai, tai viena diena jis pareiskia, kad man tokios vaikiskos jau nepritinka…tai tada jau neislaikiau ir pasakiau ka apie ji galvoju, nes pats vaiksto apsepes kaip gaidys ir priduriau, kad jeigu nori, kad nesiociau solidzias seges, tegul padovanoja, tai uzsikiso, bet po poros dienu gavau ta sege ir spek kokia…drieziuka…xexexe, ech, jus dizaineriai, nors kartais is tiesu neblogai patariate…tik cia jokiu asmeniskumu, as siaip prisiminiau savo istorija…

As tik norejau padeti zmonems Aš nekaltas
Aciu uz komplimentus ir pastabas, o Alyvai kad fronta laike. Tikra tiesa, su tuo kuodu baisiai sunku dviratininko shalma neshioti. Kitas dalykas, ar verta daug ‘investuoti’ i grozi, cia jau atskiros diskusijos tema.

Filosofas ka cia per pezdala stmbdaj?