Internetine meile…
Ar ji imanoma?pati turejau pora romaniuku bet jie gana skaudziai ir greitai baigesi…
gal kas gali pasigirti geru rezultatu?
Gal kam nors ir pasitaiko
galesiu papasakot po savaitgalio…
oi, su tom interntinem…
Prasideda labas, o baugiasi net tragishkai…
as asmeniskai netikiu tokia meile, bet zinau zmogu kuris taip sukure seima ir laimingai gyvena…!va taip buna!
Netikiu as tom internetinem meilem na aisku pasedet prie kompo ,pasedeti ir pasikalbeti,tai visai nieko .Bet realiam gyvenime NA JAU NE
as pati pries gerus metus susipazinau su zmogum is irc ir nuo to laiko mes pora, jis pats geriausias vaikinas, nesitikejau kad tokiu galima surasti ir dar irc, bet taip jau yra, esu laiminga su juo ir gal net ateityje sukursime seima is esmes tai nera skirtumo kur susipazinot, gal tik tame kad pradzioje kreipi demesi i zmogaus kalba o tik paskui i isvaizda
tai vat!
man pasiseke
Tu viena ish nedaugeliu kuriai taip pasiseke…
zinai ir man tas pats
visiskai imanoma uzmegsti normalia draugyste internete, taciau tikimybe maza, zmones keiciasi, kai nereikia rodyti akiu …
na as su viena mergina ilgai bendravau per interneta ir mes taip "isimylejom", man tai buvo tik tokie internetiniai pokstai, galvojau, kad jai taip pat, bet va susitikom ir pasirodo, kad ji tikrai mane isimylejusi. ka dabar daryt?
na niekad negali zhinoti ,nors mano pozicija gan skeptishka
ir dar kaip imanoma
siais laikais viskas imanoma as manau kad tokia meile egzistuoja.juk vistiek isimyli tik tada kai jau susitinki,pamatai kas tai per zmogus
juk niekada neisimyli zmogaus niko ar dar ko nors pan.
Tai gal tu gali paskyti, koks skirtumas yra tarp siu dvieju variantu:
- susipažisti realiai kokiame nors klube, apsikeiti telf. nr. ir pradedi bendrauti;
- susipazisti internete, apsikeiti telf. nr. ir pradedi bendrauti;
As manau, kad abiem atvejais gali baigtis vienodai, t.y. tiek gerai, tiek blogai. Skirtumas tik susipazinimo bude. Esme yra tame, kad dalyvaujantis siame arba kitame tinklalapyje nariai pries pasakydami ar atsakydami pagalvotu ar tikrai sako ka galvoja. Pokstams yra skirti forumai, tai reikia skirti kas galima ir ko ne. Ir bus viskas tvarkoj.
netikiu ta meile internete nesamone kaskokia gal kam nors ir nuskyla,as tai su vienu susipazinau o tas kaskoks manjakas buvo tai man naktim skambindavo vot rupuze
niu nia. daugiau jokiu tokiu mejliu =]
isimyli raides… neatejni nors biski i IRC ir astalavista pauksteli =]
apskritaj budama toli nuo jo negali buti salia kaj rejkia… ir jo nera salia, kaj tau rejkia… nesamone gaunas ir tiek… bet faktas tas kad tokai mejle imanoma
aisku kad imanoma.pats susipazinau taip su savo mergina.is pradziu tai buvo tik zaidimas, o paskui po truputi perejo i meile…is pradziu isimyli i zmogaus vidine puse o tik paskui i isvaizda.bet man pasiseke,jinai labai grazi.
Pasvajoti niekada nedraudziama ar ne?Bet kai svajos tampa realybe…mmmm…kaip faina tada