Internetas gadina zmogu

Internetas gadina zmogu

Jau trecia diena kaip turiu interneta ir daugaiu nieko neveikiu kaip sedziu prie kompoNe Ka patartumet?Liūdna

Nors sitam forume gal su kuom nors susipazinsiu Aš nekaltas

ineto liga sirgsi pirmus min. metus ar pora…deja, vilciu pasveikti nelabai nusimato…nebent negyvenamoj saloj atsidurtum per klaida…Cha cha

Aciu uz patarima stengsiuos juo pasinaudot !! bet kaip man patekt i ta sala?
Labas

Ishjungt kompa arba atsijungt interneta TaipCha cha.
Kitu waistu ner NeCha cha

Neprisikalbėk - man tai neproblema tave išgydyt Šypsena Laida ištraukiu ir… gyvenk sau laimingas Liežuvis

Na nereikia cia tiek jaudintis , po kiek laiko netas atsibos, ir pats islysi i dienos sviesa Cha cha

jei zmogus geras- nesugadins. O siaip bendrauk, atrasi draugu, dalyvauk viktorinoje ar dar ka sumastykLabas

Nutrauk sutarti su interneto tiekeju, o kompiuteri atiduok man.

Turetu kada nors atsibosti (-; Mane tai isgyde savo laiku telekomo saskaita…

dar ir kaip gadina zmogu tas inetas.atrodo priseki kelias min o po kiek laiko pasiziuri kad jau sedi kilias val.ir svarbiausiai kad nieko nespeji daryti kai namie turi ineta.kai inetas yra tai tada joki darbai nerupi.o sita liga galima greit persirgti :Greitai paskui jis atsibosta as pats sededavau prie ineto po 4-5 val.bet veliau jis man atsibodo, ateinu kai yralaiko arba kai ner ka veikti.Cha cha

blin tau tas ***** manau i galva siaip atejo kad inis zadoje smegenis manau pas tave ju is vis nera Cha cha

Telekomo saskaita tikrai padeda!!! Baisu
Naf Naf tavo nuomone visalaik zinau…

GeraiGeraiGeraiGeraiGerai

Jo, internetas tikrai yra liga. ir labai sunki! Gydytis nepatariama!Gerai

2 metus sergu sia baisia liga. vaistai, kaip isjungimas ir atjugimas nepadeda. prasideda "lomkes" ir vel kompas ijungtas Cha cha geriau jau alkana, bet uz interneta visada susimokesiu Cha cha va tokia as ligone Apakęs

O tu pabandyk prie kompo ne sėdėti,o stovėti tai manau tryjų parų neišstovėsi pavargsi…Cha cha

INTENETAS yra liga,bet nuo visu ligu yra VAISTAI Kietas

geras Šypsenakoke faina sukuosena jos Šypsenaansciau buvo ilgi plaukai kai mazesne ziuredavau serialus su ja bet ji popsa groja ir isvis nepatinka man tik plaukai