Integruokim daunus

Integruokim daunus

kaip jum daunu integravimas mokyklose?Kvankt?

tu rasyt ismok ,nedaune

tamsa, matau, sunkiai inteRgruojates

O tave seniai intergravo ?

Skubėjau rašyt. Atsiprašome.

Atsidariau tema su viltim pasijuokt is tokio debilisko nerastingumo, bet va, jau mane pralenke kazkas Juokiasi

Kaip matai, moku pasitaisyti.

Tai visiška nesamonė.

o dabar pataisyk pavadinima i kita, protinga koki nors

NekaltasNežinau

aj , man jie netrugdo, tik siaip vaizda koridoriuose gadinaNekaltas

Sveikintina Mirkt

Nors mano mokykloje tokių nėra, bet kai nueini į kitą mokyklą, kur jų apstu, tai jautiesi kaip beprotnamy, o apie saugumo jausmą iš vis nėra net ką šnekėti. Nežinia, kas jiem užplauks Nekaltas ir iš to integravimo jokios naudos, jie vistiek mokykloje ***ą mala.Ir šiaip, dažnai nesuvokia pasaulio…

Apakęs Tu gal pati daune? (as cia temos kurejai, sita tema ziauri ir labai kvaila, nebent nori padaryti statistika del zmoniu poziurio i kitokius vaikusNekaltas) Apskritai, visiskai nesveiku, kurie gali kazkam pakenkti, niekas i mokykla neleidzia, nebent tokiu mokyklu yra vienetai. O dar daugiau, kuo gi tie zmones kalti?Piktas Ka jie jum padare, kad jum turetu jie nepatikt? Suprantu, kad ju integravimas gali nepatikti, bet valstybe yra tokia nesamoneBlogai, kad geriau isleis pinigus politiku kazkelintiems namams, negu specialioms mokykloms, kur tilptu visi kam ten reikia but. Ir cia nieko nepadarysi.Nekaltas

Aš ne daunė ir nematau nieko blogo, kad tie vaikai bus atskirti. Jie kelia grėsmę normaliems vaikams. Jie dabar mat vadinami hyper aktyviais. Jiems šaus į galvą ir jie tau spirs į galvą. Yra tokių atvejų. O pasekmės… O tokius vaikus dažnai "padaro" tokie pat nesveiki. Tas nesveikumas persiduoda iš kartos į kartą ir būna stipresnis. Aišku, nesakau. Gimsta tokių vaikų ir normaliems tėvams. Bet visgi, daunams turėtų būti uždrausta daugintis ar bent jau apriboti tai…

Bet juk jie zmones!!! Nu suprantu mes irgi zmones, bet vistiek taip elgtis nezmoniska!!!

O jie, kai tau galvą spardo, tai irgi labai žmoniška?

is ju butu skanus kebabai Niam niam

Jie juk ligoniai. Dar pradek pykti ant sunu, kad *ika kur papuola.