Insignia GS Tourer
Štai variantas jau ir nuobodoms. Tik ir Opelis neatsilaikė prieš įdubų galiniam bamperyje madas:autoexpress.co.uk/vauxhall/insignia/97438/vauxhall-ins ignia -grand-sports-tourer-spy-shots-pictures#10
Net neperskaitęs žinojau, kad apie buferį arba išmetimą bus užsiminta.
delfi.lt/auto/autonaujienos/opel-parode-pirmasias-naujos-ka rtos-insignia-nuotraukas.d?id=73096988Hečbekas geriau žiūrisi. Tik salonas
Jo, aš apsėstas. Vakar važiuoja vokiečiu g tas naujas mersas kur X6 konkurentas - GLE ar kaip ten jis - baltas visas, ką tik nuplautas, ratai R50, nu tiesiog šaukte šaukia: atsigręžkit į mane, mano kaina 100t e. Nu ok atsigrežiu ir ką, galiniam bampery dvi daubos ir dar prastai išplautas jų vidus matosi purvas. Aišku ten pavyzdžiui kokiom zylem visai gal patogu būtų ir lizdą susisukt, jei kur ilgiau stovėtų.
blt blt, nu kodėl negali padaryt to normalaus išmetimo ir gražiai sujungt? Tiek vw tiek dabar opelis, padaro ale sportinį paketą ir nepajungia duslintuvų…
@hollow, nu čia dabar toks trendas, visi deda. Naujas Q5, Golfo Faceliftas, Reno Talismanas, mersai nu ir tt.
kažkoks pežo dabar viduje Man tai nepatinka
Išorė visai
Hollow> palikta vieta garaziniams chalturint ties ismetimu nors man tie dvigubi ismetimai kazkokia huinia,per akis sudvigubintos dvi triubos veikiancios
Tomai,tai jai nieko ir nedaryta,tiesiog ismetimas ir tiek
siaip pas volvo idomiai padaryta
nu tipo lyg ir ismetimas botanikams blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2013/03/02-2014-volvo-s6 0-geneva.jpgtik tiek,kad tikras ismetimas eilines triubikes,o sitos skardeles tai bamperio detales
dr, tai aš suprantu, kad išmetimas kaip išmetimas ir tiek, bet galvoju kuo LS neįtiks
tai sitas mano galva normalus,ne butaforinis ismetimas su chromuotom nakladkem ant vamzdziu,na toks koks ir turi but civilinese masinose.
Tomai, aš kaip tik va dabar buvau ketinęs įdėti idealų išmetimo pavyzdį:st.motortrend.com/uploads/sites/10/2016/03/2017-Audi-A4-20T-qua ttro-rear-end.jpgBet nutariau nedėti, nes pabijojau baisaus BMW fanų keršto O kaip šitas išmetimas:youtube.com/watch?v=ycaoPCqyPhY
man dvigubas išmetimas gražu, nu bet ne imitacija, o realus išmetimas. LS, bet jei dedi sport paketą, tai viskas turėtų būti su aliuzija į “sport”, ne? Tom4s įmetė video, viskas gražu, tvarkingai, nei ten garso daugiau nei garų, bet nors neatrodo botaniškai…
dr, čia irgi botanikams:cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/2015/09/2016-bmw-7-series-la unch-new-york-images-1900x-1200-41-750x500.jpg
nieko juokingiau nesu girdejes,kaip dyzelis su tiesioginiu ismetimu LS> o kas pas bmw blogai,ta prasme blogiau nei pas idealu ismetima?youtu.be/H_RUescRLs4?t=5
dr - aš pajuokavau dėl BMW, never mind, matyt nevykusiai. F30 viskas teisinga.