inkognito :D

inkognito :smiley:

negi tas veidas tokis baisus kad reikejo uzdengti Kvankt? Cha cha

labas vakaras Labasgal kavos?

AK-47 tavo ziniai mano mardashka simpatishka Flirtas Drovustik as noriu buti INKOGNITO Mirktpavlucho_baltas aciu, Girtas bet as nevaikshtau i aklus pasimatymus…

Dilaila21, kad kojos geros, as nesiginciju, ale del veido(mardaskos Kvankt?) kol kas galima but gincytis Mirkt

Scorpio 95-98m. Ghia komplektacija. Nekaltas Cha cha

ne ne ne panele jus mane ne taip supratote. as jums kavos siulau, o ne ten kazkoki akla pasimatyma. laukiau Gianni prie sitos fotkes Cha cha

jo cia scorpas Šypsenanu as paslepiau veida nes nuotrauka tokia atvyra… nemoku as gincytis tad einu gert kavos gal dar kas pyrageli pasiulys? Juokiasi

Pavlo ka yra? Cha cha Blemba pas mane irgi ghia varlius, bet nei odos, nei tokios tetos nera. Nedakomplektuotas… LiūdnasBet uztai autopilotas yra Cha cha, kurio cia nera. Liežuvis

kodel veidas baisus Nekaltas gal tiesiog pries tai kai kitoje masinoje sedejo netycia pagalve issove, o buvo su akiniais Pavargęs

pigiai tu cia mergaite Cha cha

o rimtai,kas nutinka akiniuotiem per autoiviki,kai pagalve issiskleidzia?

o tai kas butu jei parodyciau veida…gtv,sporto klube,parduotuvei pirshtais ishbadytumet? Baisus Kvankt?vaikuciai atsigeriam pieno,suvalgom po sausainiuka ir i liulia Miegantis kol mama nepastebejo kad prie pc Cha cha

drylio manau luzta akiniai ir tiek… Nekaltas

pienuko_blia… o kava kur?

per velyvas metas kavai…gerai, vyresnieji atstovai gali sau leist po bokala Alus Kietas

biski jau geriau…

As tai matau astrute… Cha cha

nu nepykit, bet prajuokino mane shita foto ir autores komentarai Juokiasi

kazkam demesio truksta arba jo negana, daugumos panu liga Drovus