Inkiliukas
Na stai ir mano “inkiliukas” Esu juom labai patenkintas
o kaip su vieta priekyje ir gale?
Sita masiniuka as uzskaitau
Gale vazines nebent suo, o prieki tai apstu
toks jausmas, kad bulviu maisus visi kiekviena diena veziojate, kad tos vietos daug reik
Jo, ir malkas
Nieko visai mašina O dėl vietos, tai kaip kam. Man asmeniškai patinka didelės mašinos, tokios, kaip mano numylėtasis P 607, nes reikėdavo po 100km kasdien į darbą važinėti, tai greitkeliuose didelės mašinos nepakeičiamos. Kiek žinau Škotas tik mieste važinės, tai maža kaip tik, o dar jei dizeliukas, tai išvis liux + tax ir insurance maži
Ten kur Katinėlio komentaras turėjo būti mano, bet, manau, daugelis B+ ŽK senbūvių tą jau suprato
Jop tik po miesta darbas yra 9 myliu atstumu, parduotuve 2 na ir kartais dar i papludimi nuvaziuot teks (apie 50km). Cia benzas 1.2l
Bet siaip is vietos tai gerai visai traukia 1 ir 2 begiai, tolimesni jau nebe, bet daugiau mieste ir nereik
Draudimas kaip pirma kart draudziantis nebuvo labai didelis - juolab dar ir nuo vagysciu, isdauztu stiklu ir gaisro apdraude - 750 kainavo, dar po poros savaiciu road tax’us reiks sumoket, bet cia tik 200 kokie tebus ir tiek
Skotomobilis
Vienas dalykas kas nepatinka tai atgalinio vaizdo veidrodeliai kazkokie atsikise ir siauri… dorai nieko nesimato
nu nafig ir kainos ten draudimu ir keliu mokesciu dar seip tai jo, po miesta uztenka ir mazos tokios, as pats su civiku maluosi, bet jei reikia kur ilgiau vaziuoti tai nafig tada jau, acibosta barsketi
Brangokai mokėjai už draudimą iš tikro 1.2l turėtu ~ 45m/g valgyt (~6-7l/100 km). Beje, kelintu metų? Spėju ~2002-2005
taigi ant numeriu matosi
Graži mašina labai.
Gražus daiktas… reikia tikėtis kad kompas po updeitintas… o tai ju viena is ligu kompas… o tada lietuvoje kaina naujo 2500lt.
Ant numerio? Angliškuose tai žinau. Kaip pvz manojoje skaičiai 02 nurodo metus [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.613675.887…- =(443 209420](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.613675.887…-=(443209420) , o kurie čia skaičiai metus nurodo?
cia pirmi du as angliskuose nezinau kas metus rodo… kaikur buna kitoks isdestymas negu pas tave